23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Μένουμε σπίτι, δεν είμαστε μόνοι

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 16:00 στο πρώτο μας live streaming.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η πανδημία έχει επηρεάσει το σύνολο των ανθρώπων στον πλανήτη μας και την κοινότητα του metabook. Η πραγματικότητα και τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως το metabook συνεχίζει να είναι εδώ και πως η ομάδα μας το υποστηρίζει καθημερινά.

Δουλεύουμε από το σπίτι με αμείωτο ζήλο και υποστηρίζουμε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της πλατφόρμας δίνοντας νέες κατευθύνσεις για τις οποίες θέλουμε να σας μιλήσουμε. Πριν όμως από αυτό θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες μας σκέψεις μας:

Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες;

Αν ανήκετε σε κάποια από τις ευπαθείς ομάδες παρακαλούμε να σταματήσετε τη δραστηριότητά σας ως πωλητής ή ως αγοραστής για την ασφάλειά σας. Μπορείτε βέβαια να δημιουργείτε λίστες με τα βιβλία που επιθυμείτε ή να συνεχίσετε να καταχωρείτε τα αγγελίες σας προς διάθεση έτσι ώστε όταν είναι πλέον ασφαλές για σας να επανέλθετε.

Προς τους αγοραστές

Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί στις παραγγελίες. Να είστε συνεργάσιμοι και να επικοινωνείτε μέσω της σελίδας της παραγγελίας ώστε να λύνεται ό,τι πρόβλημα προκύπτει. Καταλαβαίνετε πως εκτός από τον πωλητή ο οποίος θα σας στείλει την παραγγελία σας στη διαδικασία αυτή εμπλέκονται και τρίτοι όπως το Ταχυδρομείο ή οι εταιρείες courier οι οποίες και αυτές στηρίζονται από ανθρώπους.

Προς τους πωλητές

Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστικοί. Αν δεν μπορείτε να κάνετε παραδόσεις των βιβλίων σας μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη ρύθμιση στο προφίλ σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας και να ορίσετε στο προφίλ σας πως δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε παραγγελίες αφήνοντας ή όχι την λίστα των βιβλίων σας ορατά ή όχι στο metabook.

Τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ;

Σε επικοινωνία που είχαμε με τα ΕΛΤΑ σήμερα, μας ανέφεραν πως όλα τα υποκαταστήματα συνεχίζουν να είναι ανοιχτά και εξυπηρετούν την αποστολή ή παραλαβή. Επίσης, τα δέματα που έχουν φτάσει στον προορισμό τους δεν θα επιστρέφονται ως απαράδοτα αν δεν παραληφθούν, ακόμα και όταν περάσει το 20ήμερο.

Πώς φτάνετε μέχρι τα ΕΛΤΑ; Οι οδηγίες της κυβέρνησης είναι σαφείς. Αν λοιπόν βρεθείτε έξω για κάποιον από τους λόγους που επιτρέπονται και στη διαδρομή σας υπάρχει κάποιο υποκατάστημα ΕΛΤΑ, θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε αυτό. Απαγορεύεται να βγαίνετε από το σπίτι μόνο για να πάτε στο ταχυδρομείο.

Για τη δική σας ασφάλεια, αποφύγετε τις μετακινήσεις αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες ή αν δεν νιώθετε καλά.

Live Streaming

Έχοντας υπόψιν αυτά τα νέα δεδομένα, ένα είναι σίγουρο: πως το metabook πρέπει να εξελιχθεί μαζί με τις εξελίξεις. Αυτό στο metabook, το κάνουμε πάντα ακούγοντας τη φωνή σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ θέλουμε να σας ακούσουμε. Μένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας προσκαλούμε τη Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 16:00 στο πρώτο μας live streaming. Θέλουμε τις παρατηρήσεις σας αλλά και τις συμβουλές σας από τώρα και σας καλούμε να τις κάνετε εδώ σε αυτή τη σελίδα. Εμείς θα διαβάσουμε όλες σας τις ερωτήσεις και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτές με τις περισσότερες ψήφους.

Κάνετε και ψηφίστε από τώρα τις ερωτήσεις που θέλετε να απαντήσουμε εδώ:
https://app.sli.do/event/ntmcopst

Δηλώστε για να παρακολουθήσετε την εκπομπή είτε στη σελίδα μας στο facebook, είτε στο κανάλι μας στο youtube:

Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά και στα δύο μέσα οπότε μπορείτε, αναλόγως τι σας βολεύει, να την παρακολουθήσετε είτε στο youtube, είτε στο facebook.

Σας περιμένουμε στο ραντεβού.

Με πολλή αγάπη,
Η ομάδα του metabook.
Δημήτρης και Γιάννος