10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Περιζήτητα βιβλία στο metabook

Τα βιβλία που "θέλουν" περισσότερο οι metabookers. Μία ευκαιρία άμεσης πώλησης.

Η νέα σελίδα με τα περιζήτητα βιβλία είναι μια λίστα με βιβλία τα οποία βάζουν οι metabookers σε προσωπικές τους λίστες, στις οποίες έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις για νέες αγγελίες.

Η λίστα αυτή είναι μία ευκαιρία για γρήγορη πώληση ενός βιβλίου που θες να διαθέσεις αφού υπάρχει ήδη για αυτό κάποιος που να ενδιαφέρεται να το αποκτήσει.

Η σελίδα με τα πιο "Περιζήτητα βιβλία"

Βιβλίο στη σελίδα με τα περιζήτητα
Βιβλίο στη σελίδα με τα περιζήτητα

Από την αρχική σελίδα του metabook, μπορείς να δεις τα πλέον περιζήτητα βιβλία στο metabook και από εκεί να πλοηγηθείς στη σελίδα με όλα τα βιβλία αυτά. Η ταξινόμηση εδώ γίνεται από το πιο δημοφιλές προς τα κάτω. Σε κάθε βιβλίο μπορείς να δεις πόσοι το θέλουν, να το προσθέσεις και εσύ σε μία λίστα σου, ενώ βέβαια μπορείς πατώντας το κουμπί "το πουλάω" να μεταβείς στη οθόνη της ανάρτησης της αγγελίας για να το διαθέσεις.

Δες τα πιο περιζήτητα βιβλία στο metabook

Πως φτάσαμε μέχρι εδώ

Όπως περιγράφει και ο Δημήτρης στο παρακάτω βίντεο, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσους αναζητούν βιβλία να βρεθεί κάποιος πωλητής που θα τα κάνει διαθέσιμα.

Πως σου φαίνονται τα παραπάνω;

Συνεχίζουμε τις βελτιώσεις. Θέλουμε πάντα τις συμβουλές και τις προτάσεις σου γιατί έτσι χτίζουμε καλύτερα την πλατφόρμα αυτή για σένα. Θα χαρούμε να ακούσουμε το μήνυμά σου!