25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Αλλαγή τιμοκαταλόγου των ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ αλλάζουν τον τιμοκατάλογο τους, από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2020.

Οι νέες τιμές έχουν ως εξής για τα δέματα εσωτερικού:

Τιμή έως 2/3/2020 Τιμή από 3/3/2020
Απλό δέμα, κόστος για το πρώτο κιλό 2,60 € 3,00 €
Απλό δέμα, κόστος για δύο κιλά 3,10 € 3,50 €
Επιπλέον κόστος για κάθε κιλό 0,50 € 1,00 €
Πάγιο Αντικαταβολής 2,20 € 3,00 €

Έτσι, το κόστος αποστολής ενός δέματος που ζυγίζει έως ένα κιλό είναι 3,00€ (από 2,60€). Αν ένα δέμα ζυγίζει από ένα έως δύο κιλά το κόστος είναι 3,50€. Για κάθε επόμενο κιλό η τιμή αυξάνεται κατά 1,00€ ανά κιλό. Επίσης το πάγιο κόστος αντικαταβολής από 2,30€ γίνεται 3,00€.

Μπορείτε να δείτε τον νέο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ στην επίσιμη ιστοσελίδα όταν αυτός αλλάξει, ή να επικοινωνήσετε μαζί τους στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Τι θα κάνει το metabook για τις αλλαγές

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου θα ενημέρωσουμε τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ στο σύστημα του metabook. Έτσι, αν ως πωλητής έχεις ορίσει τους επίσημους τιμοκαταλόγους στις ρυθμίσεις σου, για όλες οι παραγγελίες που θα λάβεις από τη στιγμή της ενημέρωσης και μετά τα έξοδα αποστολής θα υπολογιστούν τον νέο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Τι θα πρέπει να κάνεις ως πωλητής;

Αν έχεις ορίσει δικό σου τιμοκατάλογο μπορείς να τον αλλάξεις ανά πάσα στιγμή από τις ρυθμίσεις σου. Αφού αποθηκεύσεις τις αλλαγές, κάθε επόμενη παραγγελία που θα λαμβάνεις θα υπολογίζεται με τον τιμοκατάλογο αυτό.

Ίσως κάποιες παραγγελίες που θα λάβεις να έχουν υπολογισμένα τα κόστη των ΕΛΤΑ με τον παλιό τιμοκατάλογο, ενώ ενδέχεται να τις αποστείλεις με τον νέο. Αν σκοπεύεις να αποστείλεις κάποια τέτοια παραγγελία μετά τις 3/3 δηλαδή μετά την Καθαρά Δευτέρα, τότε ή πρέπει να ενημερώσεις ευγενικά τον αγοραστή ή να να πληρώσεις εσύ το επιπλέον κόστος.

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποοιαδήποτε απορία!