5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Επαγγελματικός λογαριασμός στο metabook

«Άφησα την παλιά μου δουλειά για να ασχοληθώ επαγγελματικά με το βιβλίο που τόσο αγαπώ. Το metabook με βοήθησε να πάρω την απόφαση.»

Ιστορίες σαν και αυτή μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε τον «επαγγελματικό λογαριασμό», δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με τα μεταχειρισμένα βιβλία να τα διαθέτουν στο metabook.

Τι σημαίνει «Επαγγελματικός Λογαριασμός»;

Το metabook θα εκδίδει τιμολόγιο για τις υπηρεσίες που σου προσφέρει. Εσύ θα εκδίδεις το ανάλογο παραστατικό στον αγοραστή σου για κάθε πώληση που πραγματοποιείς.

Στο προφίλ σου θα εμφανίζεται η ένδειξη «Επαγγελματικός Λογαριασμός»
Στο προφίλ σου θα εμφανίζεται η ένδειξη «Επαγγελματικός Λογαριασμός»

Για να μπορείς να μετατρέψεις τον λογαριασμό σου σε επαγγελματικό, θα πρέπει να έχεις εταιρεία ή άλλου είδους επιχείρηση όπως ατομική κτλ.

Είμαι επαγγελματίας, πώς κάνω τη μετατροπή;

Στις ρυθμίσεις σου υπάρχει πλέον η επιλογή «Επαγγελματικός Λογαριασμός» μέσω της οποίας ξεκινάει η διαδικασία ενεργοποίησης.


Για τη μετατροπή θα χρειαστεί να συμπληρώσεις και να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία της επιχείρησης σου.

Τι θα γίνει με τις αγγελίες που ήδη έχω;

Οι αγγελίες σου θα παραμείνουν ως έχουν και τα βιβλία σου θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα προς πώληση. Οι αξιολογήσεις σου επίσης θα παραμείνουν, καθώς θα συνεχίσεις να αποκτάς νέες.

Διαθέτω μόνο τα βιβλία μου, δεν έχω επιχείρηση. Χρειάζεται να κάνω κάτι;

Όχι, δεν χρειάζεται να «κάνεις έναρξη» για να πουλήσεις τα βιβλία που έχεις στο σπίτι σου. Μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την πλατφόρμα ως ιδιώτης και εμείς, όπως πάντα, θα φροντίσουμε ώστε τα βιβλία σου να βρουν τον επόμενο αναγνώστη τους. Για αυτό φτιάξαμε το metabook.

Τέλεια, τι άλλο;

Ετοιμάζουμε πολλές ακόμα πολλές βελτιώσεις και λειτουργίες ώστε να σε βοηθήσουμε στην πώληση των βιβλίων σου.

Καλές πωλήσεις!