21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Δωρεάν μεταφορικά για τα βιβλία που αγαπάς!

Για παραγγελίες πάνω από 15 € σε επιλεγμένους πωλητές. Αυτή δεν είναι μια προσφορά Black Friday. Διάβασε γιατί.

Στο metabook δεν πιστεύουμε στις εφήμερες αλλαγές. Χτίζουμε κάθε μέρα δυνατότητες και βελτιώσεις οι οποίες μένουν για πάντα.

Αν τώρα θες να αποκτήσεις τα βιβλία που αγαπάς με δωρεάν μεταφορικά, τότε σίγουρα το νέο φίλτρο είναι για σένα!

Το νέο φίλτρο δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες από 15 €.
Το νέο φίλτρο δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες από 15 €.

Στη σελίδα των βιβλίων πλέον υπάρχει ένα νέο φίλτρο. Ενεργοποίησέ το και θα σου αποκαλυφθούν τα βιβλία που μπορείς να αποκτήσεις με δωρεάν μεταφορικά εφόσον η παραγγελία που θα κάνεις στον πωλητή είναι έχει αξία 15 € ή περισσότερο.

Εκτός από το φίλτρο των δωρεάν μεταφορικών, μπορείς πλέον να βλέπεις και ποιοι πωλητές συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά. Φροντίσαμε ώστε όλοι οι πωλητές που δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής με παραγγελίες από 15 € και πάνω να έχουν το νέο πράσινο σήμα για να ξεχωρίζουν.

Το νέο πράσινο σήμα της προσφοράς στο προφίλ του πωλητή.
Το νέο πράσινο σήμα της προσφοράς στο προφίλ του πωλητή.

Not Black Friday

Η προσφορά αυτή ισχύει από εδώ και στο εξής και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Προσφέρεται από τους πωλητές που θέλουν να αναλαμβάνουν οι ίδιοι το κόστος των μεταφορικών όταν στην παραγγελία η αξία των βιβλίων είναι πάνω από 15 €, χαρίζοντας έτσι τα μεταφορικά στον αγοραστή.

Είμαι πωλητής και θέλω να συμμετέχω

Δεν το έχεις κάνει ακόμη; Δες στις ρυθμίσεις σου τους τρόπους αποστολής και όρισε τα δωρεάν μεταφορικά στο προτεινόμενο όριο των 15 €. Αν επιθυμείς να θέσεις μικρότερο ποσό, θα εξακολουθείς να εμφανίζεσαι στο νέο φίλτρο. Μόνο αν επιλέξεις όριο μεγαλύτερο από 15 €, τα βιβλία σου δεν θα προβάλλονται σε αυτό το φίλτρο.

Αρκεί να ορίσεις την προσφορά αυτή μόνο σε έναν τρόπο παράδοσης για να κερδίσεις το πράσινο σήμα!

Ενεργοποίηση των δωρεάν μεταφορικών στις ρυθμίσεις του πωλητή.
Ενεργοποίηση των δωρεάν μεταφορικών στις ρυθμίσεις του πωλητή.

Βεβαίως, ανά πάσα στιγμή μπορείς να αφαιρέσεις ή να επεξεργαστείς την προσφορά αυτή στις ρυθμίσεις των τρόπων αποστολής.

Ήδη πάνω από 140.000 βιβλία διατίθενται με αυτήν την προσφορά!