23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Πρόλαβε μεταφορικά με 1 €

Προλαβαίνεις —για λίγες μέρες ακόμη— την προσφορά των μεταφορικών με 1 € .

Είσαι Αγοραστής;

Τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσεις όλα τα βιβλία που θέλεις, πληρώνοντας μόνο 1 € μεταφορικά με Box Now + metabook. Κάνε τις αγορές σου.

Από 1/1/2024 το κόστος των μεταφορικών με Box Now + metabook θα είναι 1,90 € ανά αποστολή και θα ισχύει για όλα τα μεγέθη θυρίδων (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) για όλο το δίκτυο της Box Now στην Ελλάδα.

Είσαι Πωλητής;

Αποδέξου όλες τις παραγγελίες που λαμβάνεις και δημιούργησε τις αποστολές έως 31/12 ώστε να επωφεληθείς την προσφορά των μεταφορικών με 1 €.

Δημιουργώντας τώρα τον κωδικό αποστολής, έχεις τη δυνατότητα να παραδώσεις στη θυρίδα όποτε σε εξυπηρετεί, ακόμα και μετά τη λήξη της προσφοράς. Αν η παραγγελία δεν προχωρήσει, μπορείς να ακυρώσεις την αποστολή και τα χρήματα που έδωσες θα επιστραφούν στο πορτοφόλι σου.

Να διευκρινίσουμε πως όταν δημιουργείς μια αποστολή, αυτή έχει ισχύ για έναν μήνα. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις σε αυτό το διάστημα, τότε θα λήξει και τα χρήματά θα επιστραφούν στο πορτοφόλι σου. Έχεις τη δυνατότητα, βέβαια, να δημιουργήσεις νέα αποστολή εντός της παραγγελίας.

Αν έχεις ακόμη απορίες, μπορείς να διαβάσεις τις συχνές ερωτήσεις για την υπηρεσία Box Now + metabook.

Τι γίνεται με τα δωρεάν μεταφορικά;

Είναι στο χέρι σου ως πωλητής. Μπορείς να ορίσεις δωρεάν μεταφορικά στο προτεινόμενο όριο των 15 € —ή ακόμη μικρότερο αν επιθυμείς— και τα βιβλία σου θα προβάλλονται σε αυτό το φίλτρο.