ΕΡΩΣ

ΕΡΩΣ
Τιμή από
10,00 €
14,00 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Ο Αλεξάντερ φον Μπρύκεν, τις νύχτες των βομβαρδισμών κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, γνωρίζει τη Σόφι. Αυτός είναι γόνος μιας οικογένειας εργοστασιαρχών ο πατέρας του συναναστρέφεται τους μεγάλους του ναζιστικού καθεστώτος. Οι γονείς της Σόφι εργάζονται στα εργοστάσιά του. Αρχικά, τα παιδιά ένωσε η στενότητα του καταφυγίου των αεροπορικών επιδρομών. Ωστόσο, ένα φιλί από τη Σόφι δίνεται μόνο έναντι χρημάτων. Απ" την άλλη, ο Αλεξάντερ φον Μπρύκεν είναι πλούσιος και του έχει μείνει μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Και σ" ολόκληρη τη ζωή του παρέμεινε απόλυτα παθιασμένος με τη Σόφι.

Το Έρως αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου πάθους: Που τελειώνει η παντοδυναμία, όταν μετατρέπεται σε αδυναμία; Ο Αλεξάντερ φον Μπρύκεν μπορεί να εκπληρώσει κάθε του επιθυμία, εκτός από μία. Χρησιμοποιεί την περιουσία του για να δημιουργήσει μια άλλη ζωή - να συντροφεύει και να επηρεάζει. Το Έρως ακολουθεί δύο ανθρώπους σ" ένα παιχνίδι κρυφτό, διασχίζοντας τη Γερμανία κατά τη μεταπολεμική περίοδο - κι εξιστορεί μία δεκαετή συναρπαστική ιστορία ενός κυνηγού και του αξιολάτρευτου θηράματός του: ένα μυθιστόρημα για την αγάπη και το θάνατο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα μυθιστόρημα για τα λεπτά όρια μεταξύ αγάπης, πάθους και ψευδαίσθησης, για την ανατομία των έμμονων και, συνάμα, για τον καταστροφικό εικοστό αιώνα. Με το Έρως, ο Helmut Krausser έχει γράψει ταυτόχρονα το πιο δυνατό, το πιο ευαίσθητο και το πιο ποιητικό του μυθιστόρημα: "Ένα σπουδαίο βιβλίο". (Daniel Kehlmann, Συγγραφέας της Μέτρησης του Κόσμου)

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε περισσότερο από τη λογοτεχνία". (Frankfurter Rundschau)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.