10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σημαντικές βελτιώσεις στη σελίδα χρεώσεων πωλητή και στην εξόφληση με PayPal

Είσαι πωλητής; Τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι μπορείς να πληρώσεις προς το metabook τις χρεώσεις για τις παραγγελίες σου μέσω PayPal.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι οι βελτιώσεις στις οποίες προχωρήσαμε προκειμένου να κάνουμε τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη για σένα.

1. Έχεις το δικό σου «πορτοφόλι»

Πλέον, η ελάχιστη πληρωμή που μπορείς να κάνεις όταν πληρώνεις με PayPal είναι 10,00 €.


Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η οφειλή σου προς το metabook είναι 4,00 €. Στο στάδιο της πληρωμής, αν επιλέξεις να πληρώσεις ειδικά με PayPal, το metabook θα κρατήσει 10,00 €. Με αυτόν τον τρόπο πληρώνεις την οφειλή σου και τα υπόλοιπα 6,00 € μπαίνουν στο «πορτοφόλι» σου. Έτσι, στη επόμενη χρέωση για βιβλία που πούλησες μπορείς να επιλέξεις να εξοφλήσεις την οφειλή σου με τα 6,00 € που ήδη μας έχεις δώσει.

Σε περίπτωση που το υπόλοιπό σου δεν είναι αρκετό, τότε μπορείς απλά να συμπληρώσεις τον τρόπο πληρωμής που θες για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή. Δηλαδή, είτε να βάλεις άλλα 10,00 € μέσω PayPal είτε να πληρώσεις το ακριβές υπόλοιπο με κάρτα.

2. Έχεις απόλυτο έλεγχο των πληρωμών σου


Πλήρωσες με PayPal και θες να γνωρίζεις το υπόλοιπο που έμεινε στο «πορτοφόλι» σου; Απλώς πήγαινε στις ρυθμίσεις σου και επίλεξε την καρτέλα Πορτοφόλι για να δεις το ακριβές ποσό.

3. Βλέπεις τα πάντα με μια ματιά στο ιστορικό σου


Για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα των πληρωμών σου προσθέσαμε την λειτουργία ιστορικό πληρωμών στη σελίδα των χρεώσεων του πωλητή. Έτσι, μπορείς να ανατρέχεις στο ιστορικό ανά πάσα στιγμή ώστε να βλέπεις όλες τις πληρωμές που έχεις κάνει, να παρακολουθείς τις κινήσεις που οδήγησαν στο τωρινό υπόλοιπό σου αλλά και να μαθαίνεις περισσότερα για όλες τις χρεώσεις. Για παράδειγμα, την ακριβή χρέωση για μια πώληση που έκανες ή την ημερομηνία της κάθε χρέωσης, ώστε να ξέρεις πότε χρεώθηκε τι.

Πατώντας πάνω στην κάθε ξεχωριστή χρέωση μπορείς να δεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτήν.

Όλα σε τάξη!

Χρεώσεις, υπόλοιπα και πληρωμές, όλα στη σελίδα σου για να έχεις τον πλήρη έλεγχο! Πώς σου φάνηκαν οι βελτιώσεις που κάναμε; Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου.