25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Νέο: Η Σελίδα της αγγελίας

Η νέα σελίδα της αγγελίας είναι εδώ και θα σε βοηθήσει να πουλήσεις ακόμη πιο εύκολα τα βιβλία σου. Πώς θα γίνει αυτό; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις.

Χμ! Μισό λεπτό αυτό δεν υπάρχει ήδη;

Όχι. Αυτό που υπήρχε μέχρι χθες είναι η σελίδα του βιβλίου. Εκεί μπορεί κανείς να δει όλα τα στοιχεία του βιβλίου και από κάτω όλες τις αγγελίες που υπάρχουν για αυτό. Η νέα σελίδα αφορά αποκλειστικά στην δική σου αγγελία, στο δικό σου αντίτυπο του βιβλίου που έχεις διαθέσει στο metabook.

Η νέα σελίδα της δικής σου αγγελίας!


Η σελίδα της δική σου αγγελίας αναδεικνύει αυτό το μοναδικό αντίτυπο που διαθέτεις. Εμφανίζει μαζί με το εξώφυλλο του βιβλίου τις επιπλέον φωτογραφίες και την περιγραφή της κατάστασης της αγγελίας. Βεβαίως δείχνει την τιμή που το διαθέτεις, τους όρους σου ως πωλητής, τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πληρωθείς και μπορείς να το αποστείλεις όταν πουληθεί.

Από εκεί και κάτω εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο όπως η περιγραφή του, τα υπόλοιπα στοιχεία του, και άλλες αγγελίες του βιβλίου αν υπάρχουν.

Πώς όμως αυτή η νέα σελίδα θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πωλήσεις σου; Δες αυτά τα 2 απλά βήματα προετοιμασίας, αλλά και άλλο ένα super bonus βήμα, που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σου.

Βήμα 1: Στοιχεία αγγελίας

Βάλε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για την αγγελία σου. Περιέγραψε την κατάστασή του αντιτύπου που έχεις στα χέρια σου και μη φοβάσαι να αναδείξεις τις ατέλειες που έχει. Μπορείς μάλιστα να ανεβάσεις μέχρι 5 φωτογραφίες που να δείχνουν την κατάστασή του ή τα ψεγάδια του. Άλλωστε είπαμε στο metabook τα βιβλία είναι μεταχειρισμένα.

Βήμα 2: Ολοκλήρωσε το προφίλ σου.

Αυτό το κάνεις μία φορά και μετά συνοδεύει όλες σου τις αγγελίες. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες πως θα προσθέσεις τρόπους πληρωμής αλλά και παράδοσης για την αγγελία σου. Βέβαια μην ξεχάσεις να δώσεις ένα προσωπικό τόνο στο προφίλ σου, ώστε οι αγοραστές σου να σε θυμούνται και να μιλούν για εσένα στους φίλους τους.

Βήμα 3: Κοινοποίησε τη αγγελία σου.


Είναι όλα έτοιμα; Με το επιπλέον βήμα θα κάνεις τη διαφορά. Κοινοποίησε τη σελίδα της αγγελίας σου εκεί που είναι το κοινό σου και οι φίλοι σου. Που; Μα στο facebook στο προφίλ σου, είτε στις ομάδες των βιβλιόφιλων, στο viber, στο twitter, ίσως και σε mailing lists που έχεις φτιάξει. Σου έχουμε φτιάξει μία πανέμορφη εικόνα που θα εμφανιστεί με τη δημοσίευσή σου ώστε να μην περάσει απαρατήρητη.

Όλα καλά, αλλά που θα βρω αυτήν την νέα σελίδα για μια αγγελία μου;

Α: Στη δημόσια σελίδα σου

Αν κάνεις κλικ (ή ταπ από κινητό) σε οποιαδήποτε αγγελία στη σελίδα σου, πλέον μεταφέρεσαι στη νέα αυτή σελίδα με όλες τις λεπτομέρειες για το αντίτυπο που προσφέρεις.

Β: Στη σελίδα επεξεργασίας των αγγελιών σου

Από τη σελίδα επεξεργασίας των αγγελιών σου μπορείς να αναζητήσεις και να βρεις απευθείας τη νέα σελίδα της αγγελίας σου.

Γ: Κάθε φορά που αναρτάς μία νέα αγγελία

Στο τελευταίο βήμα βλέπεις τη σελίδα της νέας αγγελίας σου από όπου μπορείς και πάλι πολύ εύκολα να την κοινοποιήσεις. Έχουμε φροντίσει και για αυτό.

Δοκίμασέ το αναρτώντας μία νέα αγγελία.

Τι περιμένεις;

Δες τις αγγελίες σου και μοιράσου τις με όλους.

Αν έχεις απορίες είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε. Όπως πάντα περιμένουμε επίσης το σχόλιό σου στη σελίδα μας στο facebook.