4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Κάνε τη σελίδα σου να ξεχωρίζει, σε 3 απλά βήματα

Όταν συνδέεσαι στο metabook αυτόματα δημιουργούμε την προσωπική σου σελίδα, στην οποία κάθε ένας, μπορεί να δει τα βιβλία που πουλάς, την περιοχή που μένεις, τον τρόπο που στέλνεις τις παραγγελίες αλλά και τους τρόπους πληρωμής που δέχεσαι και βέβαια τις αξιολογήσεις που έχεις λάβει.

Όλα αυτά βοηθούν τους αγοραστές σου ώστε να αγοράσουν τα βιβλία σου. Είναι πληροφορίες που συνοδεύουν και κάθε σου αγγελία.

Πλέον μπορείς να προσθέσεις και άλλα «συστατικά» ώστε να ομορφύνεις το προφίλ σου. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, είναι σίγουρο πως κάνοντας τα παρακάτω απλά βήματα θα δώσεις μία δυνατή ώθηση στο προφίλ σου και θα το κάνεις πιο προσωπικό. Μόλις τελειώσεις έχουμε και ένα bonus για εσένα.

Πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις;

Βήμα 1: Όνομα


Δώσε στο προφίλ σου ένα όνομα. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι το όνομά σου (μην ξεχνάς τα προσωπικά σου δεδομένα). Μπορεί να είναι κάτι περιγραφικό, όπως το είδος των βιβλίων που διαθέτεις (αν υπάρχει μόνο ένα θέμα) ή κάτι άλλο που σου αρέσει. Σίγουρα όμως βάζοντας ένα όνομα θα δώσεις ένα προσωπικό τόνο που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα άλλα προφίλ.

Βήμα 2: Username


Το όνομα χρήστη μπορείς να το γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά. Με αυτό θα μπορούν όλοι να σε βρουν πιο εύκολα στο metabook. Αν για παράδειγμα το username σου είναι magicalsisters τότε όλοι θα μπορούν να σε βρουν στο https://metabook.gr/magicalsisters.

Βήμα 3: Εικόνα προφίλ


Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η εικόνα του προφίλ σου έρχεται να συμπληρώσει όλο σου το προφίλ. Μπορείς είτε να βάλεις -αν το θέλεις- μία φωτογραφία σου, είτε μία άλλη φωτογραφία που να σε εκφράζει.

Πως θα κάνεις τις βελτιώσεις αυτές;


Πολύ απλά και από ένα σημείο. Δες από το μενού τις ρυθμίσεις σου και εκεί τη σελίδα με τις ρυθμίσεις του προφίλ σου. Τα 3 βήματα είναι εδώ συγκεντρωμένα και σε περιμένουν για να φτιάξεις το νέο σου αστραφτερό προφίλ.

Bonus

Τι έτσι θα σε αφήναμε;

Το bonus από εμάς για εσένα, είναι πως έχουμε φτιάξει μία πολύ όμορφη εικόνα που θα εμφανιστεί μαζί με τη δημοσίευσή σου.


Έκανες όλες τις παραπάνω ρυθμίσεις; Μπορείς να δεις το προφίλ σου πηγαίνοντας στο μενού πάνω δεξιά και επιλέγοντας το username σου, όπου username είναι αυτό που έβαλες στο βήμα 2 αυτού του άρθρου. Η δική σου σελίδα πλέον έχει τη μορφή http://metabook.gr/username.

Όλοι; Πώς θα το δουν όλοι;

Πολύ απλά μπορείς να στείλεις τη σελίδα του προφίλ σου στο viber, να τη μοιραστείς στο facebook, ή σε ομάδες στο facebook, είτε στο twitter, ή όπου αλλού εσύ θες. Έτσι όλοι θα το δουν.

Τι περιμένεις;

Είναι όλα έτοιμα; Μοιράσου το προφίλ σου. Όλοι θα ενθουσιαστούν και εσύ θα δεις τις πωλήσεις σου να αυξάνονται.

Αν έχεις απορίες είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε. Όπως πάντα περιμένουμε επίσης το σχόλιό σου στη σελίδα μας στο facebook. Αν και αυτή τη φορά σε προκαλούμε να μας ενθουσιάσεις με το να δούμε προφίλ σου εκεί.