1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μέθοδος πληρωμής πωλητή

Πλέον σε κάθε αγγελία αλλά και στη σελίδα του πωλητή εμφανίζονται οι μεθόδοι πληρωμής που υποστηρίζει ο κάθε πωλητής.

Τα βιβλία στο metabook δεν τα πουλάει το ίδιο το metabook. Τα διαθέτουν ιδιώτες οι οποίοι τα πωλούν και πληρώνονται απ'ευθείας από τον αγοραστή της παραγγελίας, προκειμένου να τα στείλουν ταχυδρομικά. Το metabook προσπαθεί να κάνει όσο πιο εύκολη αυτή τη συναλλαγή και η εμφάνιση των τρόπων πληρωμής που δέχεται ένας πωλητής, βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Προσθήκη τρόπου πληρωμής
Προσθήκη τρόπου πληρωμής

Ως πωλητής

Οι περισσότεροι πωλητές έχουν ήδη βάλει τους τρόπους πληρωμής που δέχονται στις ρυθμίσεις πωλητή. Εκεί ως πωλητής μπορείς να βάλεις τα αναλυτικά σου στοιχεία όπως για παράδειγμα το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού σου ή το PayPal. Στο δημόσιο προφιλ σου βέβαια όπως και στις αγγελίες σου κάτω από ένα βιβλίο δεν εμφανίζουμε το IBAN παρά μόνο το όνομα της τράπεζας στην οποία δέχεσαι πληρωμές ή την ένδειξη PayPal. Τα αναλυτικά στοιχεία της πληρωμής εμφανίζονται στην παραγγελία όταν δηλώσεις τα έξοδα αποστολής ώστε να γίνει πλέον η πληρωμή.

Aν δεν το έχεις κάνει ήδη, δήλωσε τώρα τις μεθόδους πληρωμής που δέχεσαι από τις ρυθμίσεις πωλητή. Όσο περισσότερους τρόπους διαθέτεις σε έναν αγοραστή τόσο αυξάνεις την πιθανότητα για πώληση.

Αγγελίες βιβλίου
Αγγελίες βιβλίου

Ως αγοραστής

Μπορείς λοιπόν πλέον, εκτός από τα υπόλοιπα κριτήρια που έχεις ως αγοραστής, να βλέπεις και τι τρόπους πληρωμής δέχεται ένας πωλητής εφόσον η πώληση γίνει μέσω ταχυδρομείου. Αν όμως πληρώσεις τον πωλητή από άλλη τράπεζα θα πρέπει να πληρώσεις εσύ την διατραπεζική προμήθεια.

Πως σου φαίνεται αυτή η βελτίωση;

Περιμένουμε το σχόλιό σου για αυτή τη βελτίωση, στη σελίδα μας στο facebook!