22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Κατηγορίες στη σελίδα πωλητή

Περιήγηση στη σελίδα του πωλητή με βάσει τις νέες κατηγορίες του metabook.

Το νέο δέντρο των κατηγορίων στα βιβλία του metabook είναι εδώ. Κάθε μέρα πλέον κάνουμε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η περιήγηση στο ιστότοπο. Σήμερα εισαγάγαμε τα φίλτρα των κατηγοριών στη σελίδα του πωλητή.

Αν είσαι αγοραστής στο metabook

Το metabook μεγαλώνει και κάποιοι πωλητές έχουν αρκετά βιβλία προς πώληση. Με την εισαγωγή των φίλτρων του δέντρου των κατηγοριών μπορείς να δεις με μια ματιά στη σελίδα του πωλητή τι είδους βιβλία διαθέτει και να επιλέξεις μόνο εκείνες τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους θα ήθελε κανείς να αγοράσει επιπλέον βιβλία από τον ίδιο πωλητή με μία παραγγελία. Ο πρώτος είναι πως με αυτόν τον τρόπο πληρώνει μία φορά τα μεταφορικά αφού ο πωλητής θα κάνει μία αποστολή. Κατά δεύτερον πολλοί πωλητές δίνουν δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό παραγγελίας και πάνω και έτσι με τα νέα φίλτρα μπορεί κανείς να βρει και να επιλέξει από έναν τέτοιο πωλητή εύκολα τα βιβλία που τον ενδιαφέρουν.

Αν είσαι πωλητής στο metabook

Επεξεργασία αγγελίας από τη σελίδα του πωλητή.
Επεξεργασία αγγελίας από τη σελίδα του πωλητή.

Με την νέα λειτουργία έχεις ένα επιπλέον πλεονέκτημα, μία νέα λειτουργία.

Μπορείς πλέον από τη σελίδα σου στο metabook να δεις τα βιβλία σου ανά κατηγορία και να επεξεργαστείς μία αγγελία με το νέο κουμπί που εισάγαμε δίπλα σε κάθε σου αγγελία. Μπορείς από εδώ, είτε να διορθώσεις τις κατηγορίες στις οποίες βρίσκεται το βιβλίο της αγγελίας, είτε να διορθώσεις κάποιο άλλο χαρακτηριστικό της.

Μαζική κατηγοριοποίηση βιβλίων.
Μαζική κατηγοριοποίηση βιβλίων.

Να σου θυμίσουμε επίσης πως μπορείς να διορθώσεις μαζικά τις κατηγορίες των βιβλίων σου από τις αγγελίες σου (Λογαριασμός -> Αγγελίες) Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις τους πιθανούς αγοραστές να αναζητήσουν πιο εύκολα τα βιβλία σου.

Συνεχίζουμε τις αλλαγές

Ήδη λαμβάνουμε πολλά θετικά σχόλια για την νέα αυτή λειτουργία. Αν έχεις να κάνεις κάποια παρατήρηση ή έχεις να μας πεις κάποια ιδέα είμαστε πάντα στη διαθεσή σου.

Απάντησέ μας στη σελίδα μας στο facebook!