21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Κατηγορίες βιβλίων

Η νέα θεαματική βελτίωση στον τρόπο περιήγησης στην πλατφόρμα του metabook.

Σήμερα, στο metabook έγινε μία πολύ μεγάλη και σημαντική βελτίωση. Πλέον όλα τα βιβλία είναι τοποθετημένα σε κατηγορίες, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στον ιστότοπο.

Έως τώρα στο metabook υπήρχαν οι θεματικές ενότητες. Εντάσσοντας ένα βιβλίο σε μία τέτοια ενότητα μπορούσαμε να εμφανίζουμε άλλα βιβλία σχετικά με αυτό. Αυτός ο τρόπος όμως δεν διευκόλυνε στη γενική περιήγηση στο metabook.

Επιλογή Κατηγορίας από το μενού.
Επιλογή Κατηγορίας από το μενού.

Εισάγωντας τις κατηγορίες στο metabook η περιήγηση γίνεται πολύ απλή και ευχάριστη. Από το μενού μπορείτε να επιλέξετε μία κατηγορία βιβλίων ή να δείτε με μια ματιά όλες τις κατηγορίες των βιβλίων και τις σημαντικότερες υποκατηγορίες τους. Όταν έχετε επιλέξει μία κατηγορία, μπορείτε να δείτε τις υποκατηγορίες της αλλά να πάτε και πίσω.

Πλοήγηση στο δέντρο των Κατηγοριών.
Πλοήγηση στο δέντρο των Κατηγοριών.

Τι θα γίνει με τις παλιές θεματικές ενότητες; "Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια" όπως θα έλεγε και Douglas Adams. Oι θεματικές ενότητες θα καταργηθούν. Βοήθησαν μέχρι τώρα και η νέα κατηγοριοποίηση τις έχει συμπεριλάβει.

Τι προβλέπεται για το μέλλον. Στο metabook δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε. Οι κατηγορίες είναι το πρώτο βήμα, η τομή στη θεαματική βελτίωση του τρόπου που περιηγείται κανείς στην πλατφόρμα. Από εδώ και στο εξής καθημερινά θα εμπλουτίζουμε και θα βελτιώνουμε την εμπειρία αυτή.

Πως σου φαίνεται αυτή η νέα λειτουργία; Απάντησέ μας στο facebook!