ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Υπόθεση Λεοπόλντ

Υπόθεση Λεοπόλντ

Παρίσι 2027, χρονιά προεδρικών εκλογών. Η δημοσιογράφος Μυριέλ Κριμπέλ που εργάζεται για το online περιοδικό Weblife, έχει αναλάβει να πάρει συνέντευξη από τον Στεφάν Ντιεράν, τον επίσημο υποψήφιο του μεγάλου κεντρώου κόμματος και επικρατέστερο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις... Καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο, προσπαθώντας να βρει μια πρωτότυπη οπτική γωνία για να παρουσιάσει την αψεγάδιαστη πορεία του, δέχεται ένα μυστηριώδες SMS: `Μιλήστε στο Ντιεράν για τον Λεοπόλντ`. Το νέο σκάει σαν βόμβα: Ο Λεοπόλντ είναι ένας κρυμμένος γιος ή ένας εξαφανισμένος αδελφός; Και ποιός κρύβεται πίσω από τον πληροφοριοδότη με το ψευδώνυμο Βαθύ Λαρύγγι; Από αυτή τη στιγμή η Μυριέλ αρχίζει να ανακαλύπτει τα μυστικά αυτού του πολιτικού που βασανίζεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Χωρίς να υπολογίζει τις σεισμικές δονήσεις που θα προκαλέσει, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την ερευνά της, πυροδοτώντας έτσι αλυσιδωτές αντιδράσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες και θα βρεθεί στο κέντρο μιας συνωμοσίας όπου είναι αναμεμιγμένοι πολιτικοί, ΜΜΕ και αστυνομία.
Επτά χρόνια μετά τους `Κυνηγούς Κεφαλών` που κέρδισαν το Μεγάλο Βραβείο Γαλλικής Αστυνομικής Λογοτεχνίας του 2001, ο Μισέλ Κρεσπύ με την `Υπόθεση Λεοπόλντ` μας παρασύρει σε ένα εντυπωσιακό πολιτικό θρίλερ τοποθετημένο στο εγγύς μέλλον όπου ο πολιτικός κόσμος διαφέρει ελάχιστα από τον δικό μας και στον οποίο οι υποψήφιοι μοιάζουν με τους σύγχρονους μας σαν αδέλφια, αλλά βέβαια, σύμφωνα με τη γνωστή φράση `κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα, τόπους και γεγονότα δεν μπορεί παρά να είναι τυχαία...`
Πρωτότυπη πλοκή, ανατροπές πέρα από κάθε φαντασία, μια μελλοντική εικόνα του πλανήτη μας πολύ πειστική και ένας αφηγηματικός ρυθμός που κόβει την ανάσα!!!

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Michel Crespy
Εκδόσεις: Λαγουδέρα
Έτος: 2008
ISBN-13: 9789607893604
ISBN-10: 9607893603
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 7,42 €
Το θέλει: 1 metabooker
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν με αγορές άνω των 20€ σε όποιον το ζητήσει. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Civic
979
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Revolut, Visa και Mastercard
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Πυλαία, Κεντρική Μακεδονία
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Εξοικονομείς
7,42 €
0,00 €
από 7,42 €