Οι πέντε γλώσσες της αγάπης

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης
Μη διαθέσιμο
Το θέλουν 4 metabookers
Περιγραφή

Οι άνθρωποι εκφράζουν και δέχονται την αγάπη με διαφορετικούς τρόπους. Ο Dr. Gary Chapman προσδιορίζει τα παρακάτω ως τις πέντε γλώσσες της αγάπης:

- Ποιοτικός χρόνος

- Λόγια επιβεβαίωσης

- Δώρα

- Πράξεις φροντίδας

- Σωματική επαφή.

Αν εκφράζετε την αγάπη σας με έναν τρόπο τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει ο σύντροφός σας, τότε δεν θα καταλάβει καν ότι εκφράσατε την αγάπη σας. Το πρόβλημα είναι ότι μιλάτε δύο διαφορετικές γλώσσες.

Ίσως ο σύζυγός σας έχει ανάγκη από λόγια ενθάρρυνσης ενώ εσείς πιστεύετε ότι, αν του μαγειρέψετε ένα ωραίο δείπνο, αυτό θα του δώσει χαρά. Όταν αυτός παραμένει λυπημένος, νιώθετε αμηχανία. Ή, ίσως η σύζυγός σας λαχταρά να περάσει λίγη ώρα μαζί σας - λίγη ώρα μακριά από τα παιδιά και την τηλεόραση. Τα λουλούδια που της προσφέρατε απλώς δεν μπόρεσαν να της περάσουν το μήνυμα ότι νοιάζεστε γι" αυτή.

Στις "Πέντε γλώσσες της αγάπης", θα ανακαλύψετε έναν οδηγό για ζευγάρια, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εργαστείτε σαν ομάδα. Προτού καταλάβετε καλά-καλά, θα μάθετε να μιλάτε και να κατανοείτε τις μοναδικές γλώσσες της αγάπης, να εκφράζετε αποτελεσματικά την αγάπη σας, και να νιώθετε ως αντάλλαγμα ότι σας αγαπούν πραγματικά.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.