Ο μπρούτζινος καβαλάρης

Ο μπρούτζινος καβαλάρης
Τιμή από
7,50 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Το θέλουν 10 metabookers
Περιγραφή

Λένινγκραντ 1941. Ο πόλεμος μοιάζει μακριά από την πανέμορφη πόλη, όπου όλα μιλάνε για ένα λαμπρό παρελθόν, τότε που λεγόταν Αγία Πετρούπολη. Η Τατιάνα ζει τη σκληρή πραγματικότητα της σταλινικής Ρωσίας, στριμωγμένη σε δύο κάμαρες με όλη την οικογένειά της, όταν ο Χίτλερ εισβάλλει στη χώρα κι αρχίζει η τρομερή πολιορκία του Λένινγκραντ. Μέσα στους βομβαρδισμούς, στην πείνα και στον τρόμο, η Τατιάνα γνωρίζει τον έρωτα. Αλλά ο Αλεξάντερ, αξιωματικός του Κόκκινου Στρατού, κρύβει ένα μυστηριώδες κι επικίνδυνο παρελθόν. Κι ενώ ο αδυσώπητος χειμώνας και ο γερμανικός στρατός πολιορκούν ασφυκτικά την πόλη, ο φλογερός τους έρωτας απειλεί να διαλύσει την οικογένεια της Τατιάνας και ν" αποκαλύψει το φοβερό μυστικό του Αλεξάντερ. Αιχμάλωτοι ανάμεσα σε δύο φονικές δυνάμεις, οι δύο νέοι παρασύρονται από το χείμαρρο της ιστορίας, που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,50 € Καλή κατάσταση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Αττική
8,00 € Σαν καινούριο
ΕΛΤΑ Speed couriers
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Speed couriers.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης

Αξιολογήσεις του βιβλίου

3
30 Ιουλίου 2020
«Απλά Υπέροχο σε μαγεύει!!»
3 Αυγούστου 2020
«Από τα καλύτερα ιστορικά μυθιστορήματα που έχω διαβάσει, καθώς και τα άλλα δυο της τριλογίας. Σε καθηλώνει πραγματικά! Πρέπει να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη»
23 Οκτωβρίου 2020
«Υπέροχο!!!! Πρέπει να υπάρχει σε μια βιβλιοθήκη. Πολύ ωραία γραφή.... δεν κουράζει. Είναι από τα βιβλία που θέλεις να ξανά διαβάσεις.»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.