Ίχνη στο χιόνη

Ίχνη στο χιόνη
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Η Σουζάνα Γκάλγουεϊ εδώ και κάποιο καιρό ζει μαζί με της δυο της κόρες μακριά από τον άντρα της, έναν Τεξανό Ρέιντζερ. Ο Τζακ δεν είχε σταθεί εμπόδιο στην απόφαση της θεωρώντας πως η απόσταση θα βοηθούσε και τους δύο να ξεδιαλύνουν τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στο γάμο τους. Άλλωστε, πίστευε πως ο χωρισμός τους ήταν προσωρινός, γιατί ήταν σίγουρος ότι η γυναίκα του δεν είχε πάψει ποτέ να τον αγαπάει, όπως κι εκείνος. Και δεν του περνούσε καθόλου από το μυαλό πως μπορεί να υπήρχε κάτι άλλο που την έδιωξε από κοντά του.

Δεν ξέρει πως η Σουζάνα έχει φύγει κυνηγημένη από το Φόβο. ούτε πως μια γυναίκα από το παρελθόν του, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τη ρημαγμένη ζωή της, έχει ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο αυτόν και την οικογένειά του.

Όταν ο Τζακ, μη μπορώντας πια να περιμένει, αποφασίζει να πάει να βρει τn Σουζάνα, εκείνη, για να τον αποφύγει, καταφεύγει σ" ένα μικρό σπίτι πάνω στα χιονισμένα Αντιρόντακ. Εκεί πιστεύει πως θα είναι ασφαλής. Μακριά από τα μυστικά που δεν βρίσκει το κουράγιο να εξομολογηθεί στον άνθρωπο που αγαπά. Αλλά κάνει λάθος...

Γιατί στην παγωμένη ερημιά του βουνού δε θα την ακολουθήσει μόνο ο άντρας της, αλλά κι ένας αδίστακτος δολοφόνος...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.