29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Υπολογισμός των μεταφορικών με βάση τον αριθμό των βιβλίων σε μία παραγγελία.

Έχεις πολλά βιβλία τα οποία δεν μπορείς να ζυγίσεις; Δες αυτόν τον αυτόματο τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών.

Πρόσφατα ανακοίνωσαμε τον αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών σε μία παραγγελία. Αυτό προϋποθέτει το ζύγισμα των βιβλίων ώστε με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας αλλά και με τη βοήθεια του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής, να μπορούν να οριστούν εκ των προτέρων τα μεταφορικά έξοδα.

Παρατηρήσαμε, πως οι πωλητές που πουλάνε πολύ μεγάλο αριθμό βιβλίων στο metabook, δυσκολεύονται να τα ζυγίσουν και έτσι δεν μπορούν εκμεταλευτούν τον αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους πωλητές αυτούς, σκεφτήκανε έναν νέο τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών: όχι με βάση το βάρος της παραγγελίας, αλλά με βάση τον αριθμό βιβλίων σε μία παραγγελία.

Έχεις πολλά βιβλία στο metabook;

Τιμοκατάλογος με βάση τον αριθμό βιβλίων
Τιμοκατάλογος με βάση τον αριθμό βιβλίων

Μας το ζητήσατε και το κάναμε. Υπάρχουν πωλητές στο metabook που έχουν 500 ή 1.000 ή και πάνω από 2.000 βιβλία. Τώρα για τις περιπτώσεις αυτές υπάρχει μία νέα δυνατότητα. Μπορείς αντί να ζυγίσεις όλα αυτά τα βιβλία να ορίσεις τον τιμοκατάλογο με βάση τον αριθμό των βιβλίων στην παραγγελία. Έτσι με δύο κινήσεις από τις ρυθμίσεις σου μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του λογαριασμό σου.

Τι κερδίζεις ως αγοραστής

Ως αγοραστής με τον τρόπο αυτό ξέρεις το συνολικό ποσό που θα πληρώσεις όταν η παραγγελία είναι ακόμη στο καλάθι σου. Έτσι μπορείς εύκολα να αποφασίσεις και να προχωρήσεις από την παραγγελία στην αγορά.

Τι κερδίζεις ως πωλητής

Ως πωλητής δέχεσαι πλέον παραγγελίες με ορισμένα τα μεταφορικά και δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι για αυτό το θέμα στον αγοραστή. Τα πρώτα στατιστικά είναι ήδη θετικά και σε διάστημα σχεδόν ενάμιση μήνα υπάρχει μία μείωση 20% στις ακυρώσεις των παραγγελιών οι οποίες έχουν ορισμένα τα μεταφορικά.

Τι γίνεται με τα δωρεάν μεταφορικά;

Αν έχεις ορίσει πως δίνεις δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό παραγγελίας και πάνω, τότε αυτό υπερισχύει του τιμοκαταλόγου είτε αυτός είναι υπολογισμένος με βάση το βάρος είτε με βάση το πλήθος των βιβλίων στην παραγγελία. Τα δωρεάν μεταφορικά είναι μία εξαιρετική προσφορά που αρέσει πολύ και για το λόγο αυτό αν δεν τα έχεις θέσει έως τώρα, κάντο από τις ρυθμίσεις σου μαζί με τον ορισμό του τιμοκαταλόγου.

Πώς σου φαίνεται η βελτίωση αυτή;

Περιμένουμε το σχόλιό σου για κάθε τι που κάνουμε, αλλά και αν θες να ρωτήσεις κάτι, στη σελίδα μας στο facebook!