20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Βρες εύκολα που έχεις φυλάξει τα βιβλία που πουλάς στο metabook.

Είτε έχεις δέκα είτε χίλια βιβλία προς πώληση, πλέον μπορείς να ξέρεις που βρίσκεται κάθε ένα από αυτά.

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που είδαμε ότι αντιμετωπίζουν οι πωλητές βιβλίων στο metabook, και ειδικότερα αυτοί που πουλάνε μεγάλο όγκο βιβλίων, είναι πως δυσκολεύονται να βρουν που έχουν αποθηκεύσει το κάθε βιβλίο. Κάτι που είναι πολύ λογικό αφού τα μέλη της κοινότητας μας αγαπούν τα βιβλία και έχουν εκατοντάδες βιβλία σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Με την τελευταία ενημέρωση σκοπεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα αυτό, αφού σου δίνουμε τη δυνατότητα να ορίσεις, για κάθε βιβλίο που πουλάς, επιπλέον πληροφορίες τις οποίες βλέπεις μόνο εσύ.

Πως μπορείς να καταχωρίσεις που βρίσκεται το βιβλίο

Μπορείς να καταχωρίσεις το που βρίσκεται το βιβλίο είτε κατά την καταχώριση μίας νέας αγγελίας είτε και μετά, από τη σελίδα επεξεργασίας των αγγελιών.

Η πληροφορία αυτή είναι ορατή μόνο σε εσένα και μοναδικό σκοπό έχει να σε βοηθήσει να βρεις που είναι ένα βιβλίο σου όταν το χρειαστείς.

Τι επιλογές έχω για την αρχειοθέτηση;

Που είναι τοποθετημένο το βιβλίο
Που είναι τοποθετημένο το βιβλίο

Έχεις δύο πεδία που μπορείς να συμπληρώσεις.

Πρώτα έχεις το πεδίο "Δωμάτιο". Για παράδειγμα εδώ μπορείς να γράψεις: βιβλιοθήκη, σαλόνι, υπνοδωμάτιο ή αποθήκη κτλ. Κάθε θέση που καταχωρίζεις, γίνεται αυτόματα διαθέσιμο για επιλογή στις επόμενες αγγελίες σου. Έτσι, αποτυπώνεις ακόμα πιο εύκολα τις θέσεις των βιβλίων σου στις πραγματικές θέσεις που τα έχεις φυλάξει.

Όταν δημιουργείς μία νέα θέση στη λίστα να είσαι αρκετά περιγραφικός. Για παράδειγμα αν έχεις πολλές βιβλιοθήκες στο σπίτι σου, μπορείς αντί να πεις "βιβλιοθήκη" να πεις "βιβλιοθήκη στο σαλόνι δίπλα στον καναπέ".

Το δεύτερο πεδίο είναι ένα ελεύθερο κείμενο όπου μπορείς να αναφέρεις πιο συγκεκριμένα πράγματα για τη συγκεκριμένη τοποθεσία όπως το ράφι ή έναν αριθμό κούτας ή ό,τι άλλη διευκρίνηση θες να κάνεις.

Που μπορώ να δω τη θέση του κάθε βιβλίου;

Όταν λάβεις μια παραγγελία, εμφανίζεται το κουμπί "Που βρίσκονται τα βιβλία". Πατώντας το, ανοίγει ένα παράθυρο το οποίο σου εμφανίζει για όλα τα βιβλία της παραγγελίες τις θέσεις που έχεις ορίσει.

Βρες που είναι τα βιβλία της παραγγελίας που έλαβες
Βρες που είναι τα βιβλία της παραγγελίας που έλαβες

Μπορείς πλέον όταν θα λάβεις μία παραγγελία να δεις που φυλάξει κάθε ένα από τα βιβλία της.

Ξεκίνα από σήμερα να αρχειοθετείς τα βιβλία σου στο metabook

Δες τις αγγελίες σου και καταχώρισε το μέρος που τα έχεις φυλάξει. Έτσι, όταν τα χρειαστείς θα ξέρεις αμέσως που βρίσκονται.

Πώς σου φαίνεται η βελτίωση αυτή;

Περιμένουμε το σχόλιό σου για κάθε τι που κάνουμε, αλλά και αν θες να ρωτήσεις κάτι, στη σελίδα μας στο facebook!