19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το metabook χρειάζεται την συνεισφορά σου

Στόχος είναι η κατασκευή της πληρέστερης βιβλιοθήκης στην Ελλάδα.

Εμπνευσμένοι από την πλατφόρμα του Wikipedia, θέλουμε να δώσουμε τη δύναμη στα μέλη της κοινότητας των metabookers να κάνουν βελτιώσεις στα βιβλία του metabook.

Γιατί όμως τώρα;

Στο metabook οδηγούμαστε από τις δικές σας συμβουλές και προτάσεις. Στον ανοιχτό διάλογο που κάνουμε μαζί σας στα social media προέκυψε η θέλησή σας να βοηθήσετε στο να οργανωθεί ακόμη καλύτερα η βάση των βιβλίων του metabook.

Πως μπορείς να βοηθήσεις

Μέσα στα 2+ χρόνια λειτουργίας του metabook έχουν καταχωρηθεί χιλιάδες βιβλία από τα μέλη, εκ των οποίων κάποια είναι διπλά. Το πρώτο βήμα στην προσπάθεια αυτής της βελτίωσης είναι να εξαλειφθούν οι διπλές εγγραφές βιβλίων. Ζητάμε λοιπόν τη βοήθειά σου. Μπορείς να δηλώσεις τη θέλησή σου να βοηθήσεις από την ειδική σελίδα που έχουμε φτιάξει. Θα εξετάσουμε κάθε αίτημα ξεχωριστά και με το που θα γίνεις μέλος της ομάδας θα λάβεις αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις.

Μπες στην ομάδα!

Δες τη σελίδα από την οποία μπορείς να μπεις στην ομάδα των ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σου για να σε υποστηρίξουμε και για να σου προσφέρουμε τα καλύτερα εργαλεία που θα χρειαστείς!

Μπες στην ομάδα