10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σύγκρινε τις τιμές των αγγελιών σου με άλλες στο metabook

Πλέον μπορείς να δείς με μία ματιά, τις τιμές των αγγελιών των άλλων πωλητών για τα βιβλία που πουλάς!

Ένα από τα σημαντικά κριτήρια επιλογής μίας αγγελίας, αν και όχι το πρώτο, είναι η ίδια η τιμή μίας αγγελίας. Άλλα κριτήρια είναι η κατάσταση του βιβλίου, τα ορισμένα από πριν μεταφορικά, οι προσφορές που δίνει ο πωλητής για δωρεάν μεταφορικά, σλλά και κριτήρια που έχουν να κάνουν με το προφίλ ενός πωλητή όπως οι αξιολογήσεις του και η ποικιλία τρόπων παράδοσης και πληρωμής.

Αν ένας πωλητής έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προφίλ στο metabook τότε η σύγκριση των τιμών των αγγελιών του σε σχέση με άλλες για ένα βιβλίο, είναι κάτι που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει να δει.

Η σελίδα διαχείρισης των αγγελιών σου

Η σελίδα διαχείρισης των αγγελιών σου.
Η σελίδα διαχείρισης των αγγελιών σου.

Πλέον στη σελίδα διαχείρισης των αγγελιών σου μπορείς να δεις τρεις στήλες. Η πρώτη είναι η τιμή της αγγελίας σου, ενώ στη δεύτερη εμφανίζεται πόσες άλλες αγγελίες υπάρχουν --αν υπάρχουν-- στο metabook για το βιβλίο αυτό, ποια είναι η χαμηλότερη και ποια είναι η υψηλότερη τιμή. Η τελευταία στήλη δείχνει την τιμή του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία εφόσον το metabook έχει καταφέρει να την εντοπίσει.

Πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε πιο εύκολο τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς το metabook. Περιμένουμε το σχόλιό σου στη σελίδα μας στο facebook για να μας προτείνεις ιδέες, ή και αν θες να μας ρωτήσεις κάτι!