4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνδέσου στο metabook χωρίς κωδικό.

Τώρα μπορείς να συνδεθείς στο metabook πιο εύκολα και πιο απλά!

Σχεδιάσαμε από την αρχή τη σελίδα εισόδου στο metabook, ανατρέχοντας σε όλες τις παρατηρήσεις και ιδέες σας. Εκτός από τη σύνδεση με τη βοήθεια του google ή του facebook, που κάποιοι προτιμούν, απλοποιήσαμε τη σύνδεση με email.

Σύνδεση χωρίς κωδικό

Σύνδεση χωρίς κωδικό
Σύνδεση χωρίς κωδικό

Αφού εισάγεις το email σου, το metabook σου δίνει πλέον δύο τρόπους για να συνδεθείς.

Ο πρώτος τρόπος είναι ο κλασσικός με τον κωδικό, άλλα δημιουργήσαμε και έναν νέο τρόπο σύνδεσης, χωρίς κωδικό. Όταν τον επιλέξεις σου στέλνουμε στο email σου έναν εξαψήφιο μαγικό αριθμό τον οποίο απλά εισάγεις στην φόρμα που περιμένει και συνδέεσε αμέσως.

Υπενθύμιση λογαριασμού

Υπενθύμιση λογαριασμού
Υπενθύμιση λογαριασμού

Την επόμενη φορά που θα συνδεθείς από την ίδια συσκευή, η συσκευή σου --υπολογιστής, κινητό ή ότι άλλο διαθέτεις-- θα θυμάται το email σου και δε θα χρειάζεται να το πληκτρολογήσεις ξανά. Μάλιστα, αν τον ίδιο υπολογιστή τον χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα μέλη του metabook τότε κατά τη σύνδεση θα μπορούν να επιλέξουν τον δικό τους λογαριασμό για να συνδεθούν.

Δες το video από το κανάλι μας στο Youtube:

Πώς σου φαίνεται αυτή η βελτιώση;

Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε πιο εύκολο τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς το metabook. Περιμένουμε το σχόλιό σου στη σελίδα μας στο facebook για να μας προτείνεις ιδέες, ή και αν θες να μας ρωτήσεις κάτι!