30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Στείλε φωτογραφίες και έγγραφα με την παραγγελία σου!

Πόσες φορές θα ήθελες να δεις μερικές ακόμα φωτογραφίες για να βεβαιωθείς για την κατάσταση ενός βιβλίου πριν το παραγγείλεις;

Και πόσες φορές θα ήθελες να στείλεις ακόμα πιο γρήγορα μια παραγγελία αλλά δεν έχεις επιβεβαιώσει την κατάθεση;

Σίγουρα πολλές!

Το metabook διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές των μελών του δίνοντας τη δυνατότητα σε αποστολέα και παραλήπτη να επισυνάψουν φωτογραφίες και έγγραφα όπως καταθετήρια ή αποστολές παραγγελίας, με ένα κλικ.

Πως γίνεται;

Απλά κάνε κλικ στο εικονίδιο αριστερά από το κουμπί της αποστολής.
Το νέο κουμπί αριστερά από το κουμπί της αποστολής.
Το νέο κουμπί αριστερά από το κουμπί της αποστολής.

Από το πλαίσιο που θα εμφανιστεί επίλεξε τα αρχεία που θέλεις να στείλεις και στη συνέχεια αν θες συμπεριέλαβε ένα γραπτό μήνυμα. Όταν είσαι έτοιμος πάτα «Αποστολή». Αυτό ήταν!

Μπορείς να προσθέσεις έως και 4 αρχεία, είτε εικόνες είτε pdf. Και φυσικά αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να αφαιρέσεις οποιαδήποτε φωτογραφία ή έγγραφο κάνοντας κλικ στη λέξη αφαίρεση.

Πρόσθεσε τα αρχεία και πάτα το κουμπί «Αποστολή».
Πρόσθεσε τα αρχεία και πάτα το κουμπί «Αποστολή».

Τι πρέπει να προσέξεις

Ως πωλητής, η αποστολή ενός εγγράφου πληρωμής σου «λύνει τα χέρια», αφού σε βοηθάει να εντοπίσεις εύκολα μια πληρωμή. Αλλά μην ξεχνάς ότι δεν αποτελεί απόδειξη πληρωμής!

Μόνο όταν δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει η πληρωμή και να προχωρήσεις στην αποστολή του δέματος.

Αντίστοιχα, ως αγοραστής θα πρέπει πάντα να ζητάς τον αριθμό ιχνηλάτησης του δέματος, τον οποίο το metabook μετασχηματίζει αυτόματα σε δεσμό προς τη εταιρεία courier με την οποία έγινε η αποστολή.

Έτσι, όλες οι συναλλαγές γίνονται με ταχύτητα και ασφάλεια!

Πως σου φαίνεται αυτή η βελτίωση;

Βρίσκεις χρήσιμη την ανταλλαγή αρχείων μέσω μηνυμάτων; Τι άλλο θα ήθελες να δεις στο metabook; Περιμένουμε τα σχόλιά σου στη σελίδα μας στο facebook.