17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Πούλησε ή αγόρασε τα βιβλία που θες με bitcoin

Πλέον μπορείς να πληρωθείς για τις παραγγελίες σου με bitcoin ή και να κάνεις τις αγορές σου με το νόμισμα αυτό. Έχουμε φτιάξει ό,τι χρειάζεσαι ώστε η συναλλαγή να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς;

Πώς δέχομαι πληρωμές με bitcoin

Από το μενού πήγαινε στις ρυθμίσεις σου και συγκεκριμένα στο πώς πληρώνεσαι. Στην επιλογή Bitcoin πάτα το κουμπί προσθήκη και πρόσθεσε τη διεύθυνση bitcoin μέσω της οποίας θα λαμβάνεις τα χρήματά σου στο bitcoin πορτοφόλι σου.

Αυτόν ήταν. Πλέον δέχεσαι πληρωμές με bitcoin. Στο προφίλ σου έχει προστεθεί αυτός ο τρόπος πληρωμής και σε κάθε αγγελία σου φαίνεται επίσης ότι μπορείς να πληρωθείς με bitcoin.

Πώς αγοράζω βιβλία με bitcoin σε μία παραγγελία;

Μέσα στην παραγγελία ενός πωλητή που δέχεται πληρωμές με bitcoin θα μπορείς να δεις την διεύθυνση πληρωμής και να κάνεις την πληρωμή στέλνοντας τα χρήματα από το bitcoin πορτοφόλι σου στο δικό του. Η πληρωμή γίνεται άμεσα και θα μπορείς να δείς και εσύ στο bitcoin πορτοφόλι σου ότι πλήρωσες αλλά και αυτός, στο δικό του bitcoin πορτοφόλι, ότι έλαβε τα χρήματα.

Είναι ευκαιρία

Σε κάθε σελίδα κατηγορίας βιβλίων στα φίλτρα και συγκεκριμένα στους τρόπους πληρωμής, εμφανίζεται ποια βιβλία μπορείς να αγοράσεις πληρώνοντας με bitcoin. Καθώς είναι ένας νέος τρόπος πληρωμής με λίγα βιβλία προς το παρόν, τα βιβλία που διαθέτεις ως πωλητής θα έχουν μεγάλη προβολή όταν κάποιος αγοραστής επιλέξει το φίλτρο αυτό.


Θες να μάθεις περισσότερα;

Καλά όλα αυτά αλλά τι είναι το bitcoin πορτοφόλι και πώς μπορώ να αποκτήσω ένα;

Αν δεν έχεις ήδη πορτοφόλι bitcoin μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα. Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά θα αναφέρουμε εδώ δύο, το Coinomi και το Blue Wallet. Είναι δωρεάν. Αν θέλεις να δεις περισσότερες επιλογές, ή να δεις τι ακριβώς μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα, μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό στο bitcoin.org

Αποκτώντας ένα από τα παραπάνω μπορείς να δημιουργήσεις το πρώτο σου πορτοφόλι και όταν το κάνεις, θα δεις εκεί την διεύθυνση του πορτοφολιού σου, για να τη βάλεις στις ρυθμίσεις σου και να δέχεσαι πληρωμές σε αυτό.

Αν το πορτοφόλι σου είναι άδειο αλλά θέλεις να κάνεις αγορές, μπορείς επίσης να το γεμίσεις με χρήματα. Η κάθε εφαρμογή θα σε καθοδηγήσει.

Έχεις κι άλλες απορίες;

Μπορείς να διαβάσεις για το bitcoin ή και να θέσεις τις απορίες σου στην Ελληνική κοινότητα του bitcoin και θα σε βοηθήσουν με χαρά.


Επίσης μπορείς να βρεις βιβλία σχετικά με το bitcoin εδώ στο metabook στην νέα κατηγορία που φτιάξαμε και ήδη έχει κάποια βιβλία.

Όλα έτοιμα; Καλές πωλήσεις!

Αν όμως έχεις κι άλλες απορίες είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε. Όπως πάντα περιμένουμε επίσης το σχόλιό σου στη σελίδα μας στο facebook.