23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Όροι πωλητή

Οι νέοι όροι παράδοσης πωλητή, διευκολύνουν τις συναλλαγές.

Το metabook από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει ορίσει ένα πλαίσιο κανόνων μέσα στο οποίο γίνονται οι συναλλαγές πώλησης και αγοράς των παραγγελιών των βιβλίων. Οι κανόνες αυτοί διασφαλίζουν πως όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ένα περιβάλλον στο οποίο η κάθε μεριά ξέρει, τι υποχρεώσεις και δικαιώματα έχει. Όπως λέει και η παροιμία «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Τι βελτιώθηκε

Δίνουμε σε κάθε πωλητή τη δυνατότητα να διευκρινίσει ακόμη περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο θέλει πλέον ο ίδιος να κινείται μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Ως πωλητής στο metabook μπορείς πλέον να ορίσεις για κάθε έναν από τους τρόπους παράδοσης που υποστηρίζεις περιορισμούς, προσφορές ή ό,τι άλλο θες και νομίζεις πως θα σε διευκολύνει προκειμένου να κάνεις μία πώληση.

Πώς ορίζεις τους όρους σου

Ρυθμίσεις τρόπων παράδοσης
Ρυθμίσεις τρόπων παράδοσης

Εφόσον έχεις κάποιες αγγελίες στο metabook, από τις ρυθμίσεις σου ως πωλητής μπορείς να ορίσεις πώς παραδίδεις τις παραγγελίες σου. Για κάθε έναν από τους τρόπους που υποστηρίζεις μπορείς να ορίσεις επιπλέον όρους.

Δεν χρειάζεται να ορίσεις εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Το metabook προστατεύει την ιδιωτικότητά σου και εμφανίζει τα στοιχεία επικοινωνίας σου στη σελίδα της παραγγελίας μόνο όταν χρειαστούν.

Τι κερδίζει ο αγοραστής

Οι όροι παράδοσης πωλητή στη σελίδα με τα βιβλία του
Οι όροι παράδοσης πωλητή στη σελίδα με τα βιβλία του

Ως αγοραστής πλέον μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων παραπάνω πληροφορίες για τον πωλητή με τον οποίο πρόκειται να κάνεις την συναλλαγή. Οι όροι παράδοσης του πωλητή φαίνονται στη σελίδα με όλα τα βιβλία του αλλά και σε κάθε αγγελία βιβλίου.

Επόμενα βήματα

Αν πουλάς βιβλία στο metabook ρίξε άλλη μια ματιά στους κανόνες πωλητών και όρισε ανά τρόπο αποστολής από τις ρυθμίσεις σου ό,τι άλλο θες να διευκρινίσεις.

Στο metabook δεν σταματάμε εδώ. Σύντομα θα παρουσιάσουμε νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα τα οποία θα ενθουσιάσουν και θα κάνουν ακόμη πιο εύκολες τις συναλλαγές. Μείνε συντονισμένος και να διαβάζεις το blog μας.

Περιμένουμε πάντα το σχόλιό σου

Περιμένουμε το σχόλιό σου για κάθε τι που κάνουμε, αλλά και αν θες να ρωτήσεις κάτι, στη σελίδα μας στο facebook!