2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αξιολόγηση πωλητών και αγοραστών

Νέο σύστημα αξιολόγησης! Μέλη αξιολογούν άλλα μέλη!

Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την ανακοίνωση του πρώτου συστήματος αξιολόγησης που βάλαμε στο metabook, παρόλα αυτά ανακοινώνουμε σήμερα την επόμενη έκδοση η οποία πιστεύουμε θα βοηθήσει ιδιαίτερα όλους τους πωλητές και αγοραστές βιβλίων.

Τι άλλαξε;

Στην τελευταία αναβάθμιση που κάναμε σήμερα το απόγευμα, μπορούν όλα τα μέλη του metabook που έχουν κάνει παραγγελίες για να αγοράσουν βιβλία να αξιολογήσουν τους πωλητές για κάθε παραγγελία που έχουν κάνει.

Το ίδιο ισχύει και για τους πωλητές, αφού και αυτοί μπορούν σε κάθε παραγγελία που έλαβαν μέχρι τώρα να βαθμολογήσουν τον αγοραστή.

Η αλλαγή πιστεύουμε είναι σημαντική γιατί η αξιολόγηση δεν προκύπτει πλέον από το σύστημά μας και τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε για τις παραγγελίες, αλλά από όλους εσάς που συμμετείχατε σε μια αγορά ή πώληση.

Πώς γίνεται η αξιολόγηση;

Για να αξιολογήσετε τον πωλητή (ή αγοραστή), θα πρέπει να ανοίξετε τη σελίδα της παραγγελίας. — Παρεμπιπτόντως αυτή τη βδομάδα αναβαθμίσαμε και την διαρρύθμιση στη σελίδα της παραγγελίας, πώς σας φάνηκε; :-)

Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή tablet, στο δεξί μέρος της σελίδας θα δείτε τις πληροφορίες του πωλητή και του αγοραστή. (Αν είστε από κινητό, θα πρέπει να πάτε στο κάτω μέρος της σελίδας.) Εκεί θα δείτε μια νέα επιλογή "Αξιολόγησε τον πωλητή" (ή αγοραστή).

Πατώντας στο "Αξιολόγησε τον πωλητή" ανοίγει η φόρμα αξιολόγησης.
Πατώντας στο "Αξιολόγησε τον πωλητή" ανοίγει η φόρμα αξιολόγησης.

Πατώντας τον σύνδεσμο, ανοίγει η φόρμα αξιολόγησης, στην οποία μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά ή αρνητικά τον πωλητή (ή αγοραστή πάλι) και να γράψετε ένα μικρό κείμενο.

Στο κείμενο θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να μην βάζουμε χαρακτηρισμούς που προσβάλουν.

Η νέα φόρμα αξιολόγησης.
Η νέα φόρμα αξιολόγησης.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας ζήτησαν το χαρακτηριστικό αυτό και μας έδειξαν πόσο σημαντικό ήταν!

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή αυτή; Στείλτε μας τις εντυπώσεις σας!