Παραλαβή από θυρίδα που σε εξυπηρετεί, όλο το 24ωρο και χωρίς αναμονή.
Σε περίπτωση μη έγκαιρης παραλαβής, το δέμα επιστρέφεται στη θυρίδα που τοποθετήθηκε από τον πωλητή.
Για αποστολές προς Κύπρο, το μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι 6 κιλά. Στην περίπτωση που το βάρος ξεπερνάει το όριο, θα δημιουργηθούν περισσότερα από ένα δέματα.
Σταθερό κόστος αποστολής ανά δέμα.
Προκαταβολή σε Πειραιώς ή μέσω IRIS. Η τιμή των βιβλίων είναι όσο χαμηλότερη γίνεται και δε συμπεριλαμβάνει τυχόν τραπεζικά έξοδα, γι' αυτό αν δεν έχετε Πειραιώς ή IRIS, παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου για εύρεση εναλλακτικού τρόπου πληρωμής.
Είναι ποτέ δυνατόν μια τόσο λυπητερή ιστορία να μην προκαλέσει τον οίκτο και την απόγνωση; Κι όμως η συγγραφέας το καταφέρνει! Με τρόπο απλό και άμεσο μάς μεταφέρει στον αθώο κόσμο των παιδιών της, όπου καθετί γίνεται φυσικά αποδεκτό ως μέρος της ζωής.
Το πιο γνωστό βιβλίο του Σμιτ είναι μάλλον το "Αγαπητέ Θεέ". Παρ' όλ' αυτά, εμένα μου αρέσει αυτό εδώ ακόμη περισσότερο. Ο ήρωας είναι σκέτη απόλαυση και το γνωστό χιούμορ κι η τρυφερότητα του συγγραφέα αναδύονται σε κάθε σκηνή.
Ο συγγραφέας είνα κωμικός ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος. Και το βιβλίο είναι τρομερά αστείο! Αν προσπαθείτε ή έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε παιδί, θα ταυτιστείτε και θα πεθάνετε στα γέλια με τις πραγματικά τραγελαφικές καταστάσεις που περιγράφει.
Η ταινία δε μου άρεσε ιδιαίτερα, το βιβλίο με συνεπήρε, με τον τρόπο που είναι γραμμένο και την αθωότητα και αφέλεια του μικρού ήρωα να αναβλύζει και να συγκρούεται με το περιβάλλον του.
Η Σαρή έχει βέβαια γράψει πολυάριθμα βιβλία -κι όμως κανένα της δε μου έχει αρέσει τόσο όσο αυτό. Είναι το πρώτο βιβλίο που διαλέγω να ξαναδιαβάσω, όταν θέλω κάτι γρήγορο και feelgood.
Το αγαπημένο μου μυθιστόρημα της Αλεξίου. Ταυτίζεσαι με την ηρωίδα, που είναι τόσο ανθρώπινη, δροσερή και αθώα, και μένεις έκπληκτος όπως κι εκείνη μπροστά στην κατάσταση του τότε σχολείου.
Εξαιρετικά ανθρώπινο, κάποιες στιγμές σχεδόν σπαρακτικό, αγγίζει μια βαθιά χορδή μέσα σου. Συνδυάζει επιστήμη, ψυχολογία, οικολογία και ακτιβισμό. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Μικρή προειδοποίηση: διαβάστε την εισαγωγή στο τέλος, όχι στην αρχή, κάνει spoiler.
Βυθίζεσαι πραγματικά στην ιαπωνική νοοτροπία -και κουζίνα. Αρχικά η κοινωνία σε ξενίζει, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν και κοινά στοιχεία με τη δική μας κι ότι ίσως δεν απέχουμε πολύ από τη λύση που βρίσκει τελικά η ηρωίδα.
Περνάς υπέροχα διαβάζοντάς το, χάρη στο κοφτερό χιούμορ του συγγραφέα, και συγχρόνως αλλάζεις εντελώς νοοτροπία και στάση ζωής. Πρακτικά το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επένδυση, με τόσα χρήματα που σε βοηθάει τελικά να εξοικονομήσεις!!
Σπανίως βρίσκεις βιβλίο με τέτοια ανθρωπιά. Παρότι το θέμα είναι κατά βάση δυσάρεστο, η δροσιά, η αθωότητα και το χιούμορ του νεαρού αφηγητή καθιστούν το αφήγημα απολαυστικό. Σκηνή ανθολογίας το πώς αντιμετωπίστηκε ο πονόδοντος του προέδρου του χωριού.
Ο Ρόαλντ Νταλ δίνει εδώ τον καλύτερο εαυτό του, με το χαρακτηριστικό του καυστικό χιούμορ. Βιβλίο απολαυστικό, και σίγουρα θα λατρέψετε αρκετές από τις ιστορίες που περιέχονται.
Δεν θα το έλεγα ακριβώς εφηβική λογοτεχνία. Διαβάζεται με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον από ενήλικες. Η ιστορία έχει σασπένς και το τέλος είναι απροσδόκητο. Είναι από αυτά τα βιβλία που τα ξανασκέφτεσαι για μεγάλο διάστημα αφού τα διαβάσεις.
Το καλύτερο βιβλίο για παιδιά που διάβασα στη ζωή μου! Ευτυχώς το ανακάλυψα αρκετά νωρίς (στην εγκυμοσύνη) -μου άλλαξε κυριολεκτικά ό,τι ήξερα ως τότε. Η Kutik στηρίζει την ανατροφή στη στοργή, στον ασφαλή δεσμό, στις απλές καθημερινές δραστηριότητες μαζί με το παιδί, στο σωστό παράδειγμα -αυτομάτως η τιμωρία, το "time out", οι φωνές, οι "αρνητικές συνέπειες" καθίστανται άνευ ουσίας και λόγου ύπαρξης, κάτι εντελώς παρωχημένο και άχρηστο. Αν γνωρίζετε γερμανικά, διαβάστε το οπωσδήποτε!
Εξαιρετικό στην κατηγορία του, με υπέροχη γλυκιά και αστεία εικονογράφηση. Δεν έχει απλώς τα λόγια του CD, έχει και οδηγίες πώς ακριβώς να τα λες και τι να κάνεις συγχρόνως (π.χ. δαχτυλοπαιχνίδια). Καταπληκτικό και για να ξεκινήσει ένα παιδάκι τα γαλλικά από την προσχολική ηλικία, όπως είναι η σύγχρονη τάση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Ένα βιβλίο που εξηγεί πώς να μη βλέπουμε τις δουλειές του σπιτιού ως αγγαρεία, αλλά ως χαλάρωση, mindfulness και νοητική άσκηση! Θα σας αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας!
Ένα μικρό διαμάντι. Τρυφερό, συγκινητικό κι εξαιρετικά ανθρώπινο -παρότι ο αφηγητής είναι ένας σκύλος! Βρείτε το και διαβάστε το οπωσδήποτε. (Εγώ πάντως το δικό μου αντίτυπο θα το κρατήσω.)
Ένα βιβλίο με χιούμορ και πολύ ωραίες ιδέες για την καθημερινότητα. Πραγματικά σου φτιάχνει τη διάθεση. Σχεδόν ξεχνάς ότι ο ήρωας έχει μόνο εκατό μέρες. Φαίνεται, το έχουν οι Ιταλοί να καταφέρνουν τέτοιους άθλους (όπως ο Μπενίνι με το "Η ζωή είναι ωραία").
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει στο είδος του! Μάλιστα, το ξαναδιάβασα. Ό,τι πρέπει για τα βροχερά απογεύματα του φθινοπώρου και τις κρύες νύχτες του χειμώνα... αλλά και για την άνοιξη... και φυσικά για το καλοκαίρι!
Δε μου άρεσε καθόλου! Πλημμύρα από κλισέ, και σελίδες επί σελίδων όπου δε συμβαίνει απολύτως τίποτα. Κανονικά διαβάζω ένα βιβλίο σε 1-2 μέρες, αλλά αυτό άργησα πολύ να το τελειώσω, γιατί με έπαιρνε σχεδόν αμέσως ο ύπνος. Έχω διαβάσει κι άλλα βιβλία τέτοιου τύπου, αλλά τουλάχιστον σου μετέδιδαν μια feelgood αίσθηση. Το συγκεκριμένο το βρήκα απλά βαρετό.
Μου φάνηκε υπερεκτιμημένο. Υπερβολικά γυναικείο, ο ήρωας αποτελεί την ενσάρκωση της γυναικείας ρομαντικής φαντασίωσης. Για να πω την αλήθεια, με κούρασε κάπως η αφήγηση. Σίγουρα δεν τρελάθηκα.
Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Γιάλομ και ξέρω ότι κάποια θεωρούνται πολύ καλύτερα από αυτό εδώ. Παρ' όλ' αυτά, εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου. Ίσως γιατί είναι το πιο ευκολοδιάβαστο. Είναι τρομερά διασκεδαστικό, έχει σασπένς και ανατροπές. Κι ωστόσο ο Γιάλομ δράττεται κι εδώ της ευκαιρίας να χώσει μέσα και τις σοβαρές του απόψεις για την Ψυχολογία.
Εντάξει, ο Ο' Φάρελλ εδώ ξεπερνάει εαυτόν. Κι όμως υπάρχουν τέτοιοι γονείς -ειδικά στην Αμερική!- κι εμείς εδώ βαδίζουμε σιγά σιγά στα χνάρια τους. Διαβάζοντάς το θα αναφωνείτε "Υπερβολές!" κι απλώς θα γελάτε. Κάπου βαθιά μέσα σας όμως θα σκεφτείτε ότι ίσως θα ήταν καλό να κόψετε κάποιες από τις εξωσχολικές δραστηριότητες στις οποίες τρέχετε το παιδί σας.
Πώς μπορεί ένα βιβλίο να καταφέρει να είναι συγχρόνως αστείο, τρυφερό, καυστικό, σοβαρό και σατιρικό; Πιστεύω ότι θα αγαπήσετε κι εσείς το ετοιμόλογο Ινδιανάκι, που μέσα στην αθωότητά του τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.
Ένα μικρό αριστούργημα! Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω διαβάσει, κι εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα μου. Το έχω συστήσει και σε άλλους και άρεσε σε όλους.
Πραγματικά εξαιρετικό, διαβάζεται όχι μόνο από εφήβους, αλλά και από τους γονείς, και σε μυεί στον εφηβικό κόσμο και στην εφηβική ψυχολογία. Ο ήρωας είναι πολύ συμπαθής και σε παίρνει αμέσως με το μέρος του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Κάτι μεταξύ μυθολογίας και παραμυθιού, διαβάζεται απνευστί και σε συνεπαίρνει στον κόσμο του. Τρομερά ευκολοδιάβαστο και συναρπαστικό, το έχω διαβάσει τρεις φορές ως τώρα.
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Μου άλλαξε όλο τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο οργάνωσης του σπιτιού και των οικιακών εργασιών, αλλά και του γραφείου και των εξωτερικών εργασιών. Σπανίως συναντάς βιβλίο που να σε επηρεάζει τόσο πολύ και κυριολεκτικά να σε μεταμορφώνει.
Αυτό το βιβλίο με άφησε άφωνη. Από τη μία, είχε μυστήριο και σασπένς και πράγματα που δεν μπορούσες να μαντέψεις. Από την άλλη, δεν μπορούσα να πιστέψω τη συμπεριφορά και τη θρησκοληψία των κατοίκων. Οι πρώτες σελίδες είναι ίσως λίγο αργές, αλλά από κάποια στιγμή και πέρα παρασύρεσαι τόσο πολύ, που θέλεις σίγουρα να μάθεις τι θα γίνει. Κρίμα μόνο που η περίληψη στο οπισθόφυλλο αποτελεί καθαρό spoiler.
Καλογραμμένο, εύχρηστο, αποτελεσματικό, επικεντρωμένο στα ουσιώδη, χωρίς περιττά πράγματα. Μαζί με το "Σπίτι σε τάξη Ζωή σε τάξη" της Marie Kondo και το "Η χαρά της απλότητας" της Francine Jay, τα must have -ή, μάλλον, must have read- βιβλία για κάθε μινιμαλιστή που σέβεται τον εαυτό του :)
Αφού είχα διαβάσει ό,τι βιβλίο υπήρχε και δεν υπήρχε για γονείς, με καθένα να με αφήνει ανικανοποίητη και με απορίες, έπεσα πάνω του κατά τύχη. Και ξαφνικά, ένας προβολέας άναψε κι όλα φωτίστηκαν! Επιτέλους βρήκα όλες τις απαντήσεις που ζητούσα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Gordon είχε προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης. Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας αν όλοι οι γονείς μεγάλωναν έτσι τα παιδιά τους! Εννοείται ότι έκανα κατόπιν και το σεμινάριο, κι επίσης έστειλα κι όσους γονείς γνώριζα.
Από τα βιβλία που αγαπάς να διαβάζεις, που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Ο αφηγητής είναι ένα... χταπόδι! Πανέξυπνο; Νομίζω όμως ότι δε θα ξαναφάω χταπόδι στη ζωή μου, τώρα που ξέρω!
Το διάβασα με κομμένη την ανάσα, προσπαθούσα συνεχώς να καταλάβω τι παίζει, ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά με ξεγέλασε ως το τέλος, παρότι έχω διαβάσει πολλά θρίλερ κι είμαι υποψιασμένη.
Το βιβλίο αυτό πραγματικά με εντυπωσίασε. Πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του, γεμάτο δολοπλοκίες και σασπένς, και με μια ηρωίδα που δίνει νέο νόημα στην έννοια της "διαβολικής" -μέχρι που φτάνουμε να τη θαυμάζουμε κιόλας!
Αν και εφηβικό, διαβάζεται πολύ ευχάριστα κι από τους μεγάλους. Τρυφερό και συγκινητικό, περιγράφει από τη μία μια μικρή ηρωίδα γεμάτη γενναιότητα, επιμονή και θέληση, και από την άλλη μια μεγάλη κυρία αυστηρή, αλλά απολύτως ηθική και έντιμη. Το μυθιστόρημα αυτό σε πλημμυρίζει με αισιοδοξία και ανακούφιση.
Αυτοβιογραφικό, το βιβλίο αυτό πραγματικά σε ξαφνιάζει με την αμεσότητα και το χιούμορ του. Μια μικρή έκπληξη -και τελικά ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία.
Αριστούργημα! Το έχω διαβάσει τουλάχιστον 6 φορές, και η κόρη μου άλλες τόσες. Όποιος απολαμβάνει την επιστημονική φαντασία δεν πρέπει με τίποτα να το χάσει!
Συναρπαστικό από την αρχή ως το τέλος, ευφάνταστη πλοκή, ένα δυστοπικό σύμπαν και πλείστες αναφορές σε παλιά παιχνίδια, τραγούδια και ταινίες, που είτε ξυπνάνε τη νοσταλγία είτε μας προκαλούν να τα γκουγκλάρουμε. Το απόλαυσα πραγματικά!
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προχωράει κάπως αργά και με αρκετές λεπτομέρειες. Τελικά όμως η συγγραφέας χτίζει την πλοκή της με μεγάλη μαεστρία, και προτού το καταλάβεις δεν μπορείς πια να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου! Μπορώ να καταλάβω γιατί η σειρά έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία.
Οι δύο έφηβοι ήρωες του βιβλίου είναι πάρα πολύ συμπαθείς, η πλοκή και το μυστήριο κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο, και το βασικό θέμα του βιβλίου (το περιβάλλον και το οικολογικό μήνυμα) υφαίνεται έντεχνα μέσα στην πλοκή, χωρίς ίχνος διδακτισμού.
Αυτό το βιβλίο με συγκλόνισε. Διαβάζοντας την περίληψη, νόμιζα ότι θα επρόκειτο για θρίλερ ή αστυνομικό. Καμία σχέση. Καταρχάς, αφηγητής είναι ένα παιδί, και όλα περνούν μέσα από την παιδική αφέλεια, το χιούμορ και την αθωότητα, αλλά και μέσα από τους παιδικούς φόβους, τις ενοχές και τις ανησυχίες. Η ματιά στην παιδική ψυχοσύνθεση είναι εξαιρετικά διεισδυτική. Το συνιστώ σε όλους τους γονείς και τους παιδαγωγούς.
Βιβλίο πολύ προχωρημένο για την εποχή του, σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Σου αλλάζει τελείως τον τρόπο σκέψης και σε καθοδηγεί στη Νέα Οικονομία. Απαραίτητο στον σύγχρονο επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία, αλλά ακόμη και σε οποιονδήποτε σκέφτεται να κάνει μια οποιαδήποτε αγορά.