ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

vivliomania
 (7)

Παράδοση:
Box Now + metabook Χέρι με χέρι ΕΛΤΑ Όροι παράδοσης
Πληρωμή:
Eurobank
Περιοχή:
Γλυφάδα, Αττική

Προσφορές πωλητή:

Δωρεάν μεταφορικά για παράδοση με Box Now + metabook και αποστολή προς Ελλάδα. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50 € με ΕΛΤΑ και αποστολή προς Ελλάδα.

Εμφύλιος έρωτας
Εμφύλιος έρωτας
7,00 € 11,03 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η ράβδος του Ευκλείδη
Η ράβδος του Ευκλείδη
9,00 € 9,73 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Η Ράβδος του Ευκλείδη είναι ένας φόρος τιμής που αποτίει ένας σύγχρονος αστρονόμος και ποιητής στους Αλεξανδρινούς προγόνους του, στους οποίους οφείλουμε την πρώτη εικόνα του δικού μας ουρανού, μια εικόνα ενός απέραντου σύμπαντος, που είναι εντούτοις μετρήσιμο. Ο Ζαν-Πιερ Λουμινέ, αφηγούμενος το εξαιρετικό πεπρωμένο αυτών των μεγάλων πνευμάτων της αρχαιότητας, χειρίζεται μια γραφή στην οποία εναλλάσσονται το επικό ύφος, η μυθιστορηματική πλοκή και η φιλοσοφική διήγηση. Άριστα τεκμηριωμένο, ένα βιβλίο ύμνος στην επιστήμη και τη χαρά. Για τους μυημένους αλλά και τους λιγότερο μυημένους στα μυστικά της ιστορίας της ανθρώπινης σκέψης και γνώσης. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο Πομπηιανός
Ο Πομπηιανός
5,00 € 13,56 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ο Φίλιπ Βάντενμπεργκ, συγγραφέας των παγκόσμιων επιυχιών "Η κατάρα των Φαραώ", "Η Νεφερίτη", "Ραμσής ο Μέγας", "Η Συνωμοσία των Φαραώ", μας οδηγεί σ' ένα θαυμαστό κόσμο θεών και μύθων, ναών και παλατιών, μάντεων και φιλοσόφων στους πρώτους αιώνες μετά Χριστόν. Ο Βάντενμπεργκ συνδυάζει εδώ τη μυθολογική και ιστορική παράσταση της ζωής στην αρχαιότητα, με μια μαγευτική δραματική πλοκή και εξαίσιο λογοτεχνικό ύφος. Ο άλλοτε σκλάβος Λούκιος Καικίλιος Αφροδίσιος απ' την Καμπανική πόλη Πομπηία γίνεται μάρτυρας μιας μυστηριώδους σειράς εγκλημάτων. Στις έρευνές του προσκρούει σε μια πανάρχαια προφητεία: "Στον όγδοο μήνα του έτους 832 μετά την ίδρυση της Ρώμης, η Πομπηία, η τρυφερή σαν το μετάξι κυδωνιά του κήπου της Αφροδίτης, θα καταστραφεί... --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οίδα
Οίδα
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ένα μυθιστόρημα που κόβει την ανάσα. Μια αλήθεια που ανήκει στους τολμηρούς. Η αληθινή ­ιστορία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και η πίστη δεν είναι ασφαλές καταφύγιο... Η δολοφονία του καθηγητή Σιδηροκαστρίτη αφήνει, πέρα από τα χιλιάδες αναπάντητα ερωτήματα, και το βοηθό του Στέλιο άνεργο. Τη λύση στο οικονομικό αδιέξοδό του πιστεύει ότι θα τη βρει στην κόρη του καθηγητή, την οποία ποτέ μέχρι τότε δεν έχει δει. Μια λάθος απόφασή του σηματοδοτεί την αρχή ενός ανελέητου κυνηγητού τόσο για τον ίδιο όσο και για τα γραπτά του καθηγητή, η αποκωδικοποίηση των ­οποίων φέρνει στην επιφάνεια ­έναν κόσμο κρυφό, που αγωνίζεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον ­απόλυτο έλεγχο πάνω στα μυστήρια της Ιστορίας. Μοναδική "ασπίδα" του Στέλιου από την καταστροφή φαίνεται να είναι ο Μέλιος, ένας άντρας που δείχνει να ξέρει πολλά περισσότερα απ' όσα λέει - η βοήθειά του, όμως, δεν κερδίζεται αμαχητί και, ­ορισμένες φορές, ο ρόλος του διαφαίνεται πιο σκοτεινός ακόμη κι από τους διώκτες του... Ο έρωτας για την κόρη του καθηγητή μετά από την προδοσία της θα φάνταζε αδύνατος, αλλά εξίσου αδύνατα δε φάνταζαν, άραγε, κι αυτά που ­επωμιζόταν όσο μάθαινε την αλήθεια; --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η γραμμή του χρόνου
Η γραμμή του χρόνου
12,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Κρήτη, Ηράκλειο, Μάιος 1997: Οι μπουλντόζες που άνοιγαν τα θεμέλια για την κατασκευή ενός σχολικού συγκροτήματος στην καρδιά του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τα ενετικά τείχη, σκοντάφτουν πάνω σε κάτι που αψηφά τους νόμους της επιστήμης και της λογικής. (. . .) Μια σειρά από παράδοξα γεγονότα αρχίζουν να παρασύρουν τα πάντα στη δίνη τους. Το παρόν συναντά το παρελθόν και μαζί το μέλλον. Ο χρόνος χάνεται, tempus fugit όπως έλεγαν οι Λατίνοι, και το Ηράκλειο συναντιέται με την ιστορία του. Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 1669: Η Candia, το Ηράκλειο των Βενετσιάνων, βρίσκεται στη δίνη της πλέον μακρόχρονης πολιορκίας που κατέγραψε ποτέ η ιστορία. Η Βενετία προσπαθεί να κρατήσει χριστιανική την πόλη, μαχόμενη τους Τούρκους. Όμως κάτι παράξενο συμβαίνει (. . .). Σιδερένια πουλιά πετούν στον ουρανό. Μια πράσινη ομίχλη σκεπάζει τα πάντα και μια μυστηριώδης ίωση εξαπλώνεται σε ασύλληπτο χρόνο. . . Ηράκλειο, τώρα: Η πόλη. . . επιστρέφει. Και μαζί της ο χώρος και ο χρόνος παύουν να έχουν τη γνώριμη σε όλους έννοια. Tempus fugit: Ηράκλειο του τότε, του τώρα ή του πάντοτε. . .! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το άρωμα του Αδάμ
Το άρωμα του Αδάμ
9,00 € 13,93 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Η Ζιλιέτ, μια μαχητική νεαρή οικολόγος, αποφασίζει να πάρει μέρος σε μια αποστολή κομάντο για την απελευθέρωση πειραματόζωων. Αυτή η δράση, φαινομενικά αθώα, θα την οδηγήσει στην καρδιά μιας συνωμοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις, μέσω της οποίας, εν ονόματι της σωτηρίας του πλανήτη Γη, μπαίνει στο στόχαστρο ολόκληρο το ανθρώπινο γένος. Η ιδιωτική εταιρεία Πληροφοριών «Πρόβιντενς» αναλαμβάνει την υπόθεση. Στρατολογεί δυο πρώην πράκτορες, τον Πολ και την Κέρι, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί απ’ τις μυστικές υπηρεσίες για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, ο ένας στην ιατρική και η άλλη στην ψυχολογία. Η έρευνα θα τους οδηγήσει στο συγκλονιστικό σύμπαν των εξτρεμιστικών οικολογικών κινημάτων και σ’ αυτούς που κινούν τα νήματα της μυστικής αντιουμανιστικής δράσης. . . Από την Ατλάντα ως την Πολωνία και το Πράσινο Ακρωτήριο, από την Έρημο του Κολοράντο ως τη μυστηριακή Αφρική και το Ρίο ντε Τζανέιρο, διαχέεται το Άρωμα του Αδάμ, ένα πλανητικό θρίλερ που καθηλώνει και συναρπάζει! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η προφητεία του βασιλιά
Η προφητεία του βασιλιά
5,00 € 8,93 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ο Ιβάν, ένας νεαρός επαρχιώτης, φτάνει στην Αιωνία, την ξακουστή πρωτεύουσα της λαμπρής Αυτοκρατορίας των Τριών Θαλασσών, προσδοκώντας να ζήσει μια συναρπαστική ζωή. Η κατάσταση στη φημισμένη πόλη, όμως, έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Τα Συμβούλια των Σοφών Γερόντων που κυβερνούν γίνονται πλέον με άκρα μυστικότητα. . . Ψίθυροι ακούγονται για κάποιον μυστηριώδη ανίκητο εχθρό που απειλεί την Αυτοκρατορία. Μια πανάρχαια προφητεία φαίνεται να προσφέρει τη μοναδική λύση. Το νόημά της κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως. . . Είναι η προφητεία που προβλέπει την εμφάνιση του βασιλιά. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο τάφος του Αχιλλέα
Ο τάφος του Αχιλλέα
5,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ο Σαμ Γκραντ είναι ένας απότακτος πρώην στρατιωτικός των Ειδικών Δυνάμεων και επαγγελματίας τυχοδιώκτης, με το δικό του βρόμικο παρελθόν. Κατέχει όμως ένα μυστικό. Τη μέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Κρήτη, ένας ετοιμοθάνατος Άγγλος αρχαιολόγος του εμπιστεύτηκε τη μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανε στη ζωή του: κείμενα γραμμένα σε μια μυστηριώδη γραφή, τα οποία είχε βρει σε μια σπηλιά στην Κρήτη. Η αποκρυπτογράφησή τους θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς στην ιστορία. Ο θησαυρός αυτός, όμως, είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά επικίνδυνος. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati
Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο αναφοράς. Αρκετά από τα θέματα που εξετάζει καλύπτονται από το πέπλο του μύθου, ενώ δεν επεκτείνεται σε θεωρίες, απόψεις και συμπεράσματα που αποκλίνουν από τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εύχρηστο λεξικό, που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα ορισμένα από τα θέματα που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην πλοκή και την εξέλιξη του πολύκροτου μυθιστορήματος του Dan Brown. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η μυστική σφραγίδα
Η μυστική σφραγίδα
5,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σεβίλλη, Μεγάλη Εβδομάδα. Καθώς οι λιτανείες των κουκουλοφόρων πιστών πλημμυρίζουν τους λιθόστρωτους δρόμους, ένας άντρας τρέχει για να σωθεί και να προφυλάξει ένα μυστικό δύο αιώνων. Όμως οι διώκτες του τον προλαβαίνουν. Πεθαίνει αργά και βασανιστικά, σταυρωμένος πάνω σε μια πόρτα... Ο Τομ Κερκ, πρώην κλέφτης έργων τέχνης, βρίσκεται στη μέση μιας έρευνας για την κλοπή ενός αμύθητης αξίας Ντα Βίντσι. Το αποτρόπαιο τέλος του φίλου του τον συγκλονίζει. Εγκαταλείπει την έρευνά του, αποφασισμένος να εξιχνιάσει ο ίδιος τον φόνο. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει οδηγούν σ’ έναν παλιό ανταγωνιστή του με σαδιστικές τάσεις που, όπως διαπιστώνει ο Τομ, σχεδιάζει να διαπράξει την πιο τολμηρή κλοπή που έγινε ποτέ. Στη Νέα Υόρκη, η ειδική πράκτορας Τζένιφερ Μπράουν αντιμετωπίζει μια εκρηκτική κατάσταση: μια συνηθισμένη περίπτωση πλαστογραφίας παίρνει ξαφνικά ασύλληπτες διαστάσεις με πιθανόν ολέθριες συνέπειες για τον κόσμο των δημοπρασιών. Ενώ γύρω της τα πτώματα πληθαίνουν κι ένας αδίστακτος ρεπόρτερ έχει γίνει η σκιά της, ένα στοιχείο φέρνει την Τζένιφερ στο Παρίσι. Κι εκεί, τυχαία, συναντά τον Τομ. Συνειδητοποιώντας ότι οι δύο υποθέσεις τους συνδέονται, ο Τομ και η Τζένιφερ ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια συνωμοσία που έχει τις ρίζες της στα χρόνια του Ναπολέοντα κι έχει επιζήσει μέσα από μια σειρά κωδικοποιημένα μηνύματα κρυμμένα από τον ίδιο τον αυτοκράτορα. Στην άκρη του γρίφου βρίσκεται ένα ολέθριο μυστικό χωμένο βαθιά στις κατακόμβες του Παρισιού κι ανάμεσά στους πολύβουους δρόμους της Αβάνας. Ένα μυστικό που κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να μην έρθει ποτέ στο φως... --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο σπόρος
Ο σπόρος
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
ΠΑΡΙΣΙ Σ' ένα εργαστήριο γενετικής, βρίσκεται το φριχτά δολοφονημένο πτώμα του δρα Φροστ. Την ίδια μέρα, ο Ίθαν Χάρις ανακαλύπτει το πτώμα της γυναίκας του. ΟΥΓΚΑΝΤΑ Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πεθαίνει από άγνωστη επιδημία. ΡΟΥΕΝ Μέσα από τη φυλακή, μια γυναίκα προειδοποιεί για μια καταστροφή πρωτοφανών μέχρι τώρα διαστάσεων. Πώς συνδέονται όλα αυτά τα γεγονότα; Η αστυνόμος Ιρέν Αεζέν βρίσκεται μπροστά σ' ένα δύσκολο αίνιγμα. Ποιος είναι ο ρόλος της εταιρίας-κολοσσού Ίντεν Βάλεϊ, για την οποία δούλευε ο δρ. Φροστ; Το κυνηγητό της αλήθειας εκτυλίσσεται από τη Γενεύη μέχρι τη Νορβηγία και την Αφρική, την ίδια στιγμή που μια επικίνδυνη επιδημία εξαπλώνεται στον κόσμο. Ένα μυθιστόρημα με θέμα το εκρηκτικό ζήτημα της μετάλλαξης του περιβάλλοντος, που προκαλείται από την απληστία των πολυεθνικών εταιριών. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Κρύπτω
Κρύπτω
9,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Από τα βάθη της Ανταρκτικής εκπέμπεται ένα σήμα. Η Ατλαντίδα έχει ξυπνήσει. Αρχαία μνημεία σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις πυραμίδες της Γκίζας μέχρι το Μεξικό και πανάρχαιες τοποθεσίες της Κίνας, αντιδρούν... σε μια επερχόμενη κρίση, η οποία όμως δε θα προέλθει από τον πλανήτη, αλλά από κάποιο σημείο του ηλιακού συστήματος. Επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των ωκεανών. Χρησιμοποιούν ηχητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων προκειμένου να ενεργοποιήσουν ένα αρχαίο παγκόσμιο δίκτυο. Στη γη αρχίζει να επικρατεί πανικός. Τη λύση καλούνται να δώσουν έξι άνθρωποι: ο Ρίτσαρντ Σκοτ, γλωσσικός ανθρωπολόγος, ο Τζον Χάκετ, φυσικός ειδικευμένος στη θεωρία της πολυπλοκότητας, η Σάρα Κέλσεϊ, γεωλόγος, ο Ραλφ Μάθεσον, μηχανικός, ο Μπομπ Πιρς, πράκτορας της CIA και ειδικός στην τηλεπαθητική παρακολούθηση εξ αποστάσεως, καθώς και ο ταγματάρχης Λόρενς Γκαντ, του σώματος των πεζοναυτών. Μαζί θα πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό ταξίδι. Η μοίρα της γης βρίσκεται στα χέρια τους... --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η κατάρα του δαίμονα
Η κατάρα του δαίμονα
12,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Τη λένε Ντιέμα. Είναι μόνο 19 χρονών. Και είναι η μόνη που μπορεί να σώσει τον κόσμο. Η συντέλεια του κόσμου είχε προφητευθεί. Ένας διαρρήκτης κλέβει από το Βρετανικό Μουσείο ένα αρχαίο βιβλίο - το έργο ενός παρανοϊκού προφήτη που προέβλεπε τη συντέλεια του κόσμου. Ούτε ένα όμως από τα οράματά του για την Ημέρα της Κρίσεως δεν έχει βγει αληθινό. Μέχρι τώρα. Η Συντέλεια του κόσμου έρχεται. Ανεξήγητα σημεία και τέρατα, το ένα μετά το άλλο, πλήττουν τον κόσμο - είναι όμως πράγματι θεϊκά σημεία και τέρατα ή μήπως έργα δαιμονικού ανθρώπου; Μία πρώην αστυνόμος κι ένας πρώην μισθοφόρος στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια συναντούν το μοναδικό άτομο που μπορεί να λύσει το γρίφο των προφητειών - ένα δεκαεννιάχρονο κορίτσι που αυτοαποκαλείται έκπτωτος άγγελος. Ο κόσμος τελειώνει. Η περιπέτεια αρχίζει. Το μεγαλύτερο συνωμοσιακό θρίλερ της χρονιάς - ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο κώδικες και στοιχεία, θεούς και δαίμονες, και μία ηρωίδα που θα σας μείνει αξέχαστη. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Κοντά στα όρια
Κοντά στα όρια
7,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ο Πέτερ είναι ένα ορφανό αγόρι δώδεκα ετών που μεγαλώνει σε ίδρυμα για εγκαταλειμμένα ή ορφανά παιδιά. Η πειθαρχία, η αυστηρότητα, η υπακοή, η σκληραγωγία είναι οι κανόνες που ακολουθεί ο Μπίελ, ο διευθυντής, άνθρωπος σκληρός που καταδυναστεύει τα παιδιά. Ο Πέτερ μαζί με την Καταρίνα και τον Άουγκουστ αποφασίζουν ότι πρέπει ν’ αντιδράσουν σ’ αυτό το σύστημα που προδιαγράφει ένα μέλλον σκοτεινό γι’ αυτούς. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η περιέργεια ωθούν τα τρία παιδιά να ερευνήσουν, να μάθουν, να φέρουν με κάθε τρόπο αλλαγή στη ζωή τους. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. Αυτό το σπουδαίο βιβλίο είναι μια κοινωνική διαμαρτυρία ενάντια στον έλεγχο πάνω στην ψυχή και το νου. Και παράλληλα, περνάει με τρόπο αριστουργηματικό ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα: Όλα εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αποφασίσουμε για τον εαυτό μας και το μέλλον μας αρκεί να είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το τέλος ήταν μόνο η αρχή
Το τέλος ήταν μόνο η αρχή
5,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Ο άντρας της την αγαπάει, έχει δύο υπέροχα παιδιά, οικονομική ευχέρεια. Κι όμως, δεν είναι ευτυχισμένη. Την πληγώνει η αδιαφορία του και περισσότερο την πληγώνει που το ερωτικό στοιχείο στη ζωή της είναι πια ανύπαρκτο. Θέλει να δώσει ένα τέλος. Το πετυχαίνει, σπρώχνοντας η ίδια τον άντρα της ... --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το μυστικό των αλόγων
Το μυστικό των αλόγων
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Όταν μεγαλώνεις σε ιπποφορβείο, πρώτα μαθαίνεις να ιππεύεις και μετά να περπατάς και να μιλάς. Μέρα με τη μέρα, νιώθεις τη δύναμη του αλόγου να θεριεύει μέσα σου. Γίνεσαι ένα μαζί του. Ο ξέφρενος καλπασμός του γίνεται και δικός σου. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ματωμένη τζαζ
Ματωμένη τζαζ
10,00 € 11,62 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του Χάρολντ Άιζακ ΜακΦάντεν, κιθαρίστα της τζαζ και παππού της συγγραφέως --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δίχως πρόσωπο
Δίχως πρόσωπο
7,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
νέα κι όμορφη τηλεπαρουσιάστρια η Ράνια Αλ-Μπαζ ήταν διάσημη στη σαουδαραβική τηλεόραση, γεγονός πρωτοφανές για μια χώρα όπου οι γυναίκες δύσκολα βρίσκουν τη θέση τους στην κοινωνία. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.