Χειρουργική

Χειρουργική
Τιμή από
45,00 €
91,29 €
Εξοικονομείς 50% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η ελληνική έκδοση του συγγράμματος της Χειρουργικής "Textbook of surgery" του Sabiston από τον εκδοτικό οίκο Saunders αποτελεί πράγματι μία πρόκληση για τους Έλληνες φοιτητές της Ιατρικής, αλλά και για όλους τους Ειδικευόμενους στη Χειρουργική και τους Χειρουργούς.

Η 16η έκδοση του Συγγράμματος αυτού, εκτός από τα πολυάριθμα κεφάλαια αντιμετώπισης των Χειρουργικών Παθήσεων των Διαφόρων Συστημάτων, περιέχει και νέα σύγχρονα κεφάλαια, όπως της Αντιμετώπισης της Φλεγμονής, της Μοριακής Βιολογίας, της Γενετικής, της Φυσιολογίας, της Αντιμετώπισης Βαρέος Πασχόντων Χειρουργικών Ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, της Παθολογίας και Χειρουργικής των Ενδοκρινών Αδένων, της Αντιμετώπισης του Πόνου, της Χειρουργικής των Ασθενών της Τρίτης Ηλικίας, της Χειρουργικής της Παχυσαρκίας και όλες τις Λαπαροσκοπικές Τεχνικές. Στην έκδοση αυτή παρουσιάζονται όλα επίσης τα νεότερα δεδομένα για τις παθήσεις των διαφόρων συστημάτων και τη θεραπευτική αντιμετώπιση αυτών. Οι νέες λαπαροσκοπικές τεχνικές και άλλες νεότερες επεμβατικές τεχνικές, επιτρέπουν σήμερα τη νοσηλεία των ασθενών για μία ημέρα, σε αντίθεση με την μακρά νοσοκομειακή παραμονή του ασθενούς τις παλαιότερες εποχές.

Στην έκδοση αυτή, αναφέρονται επίσης οι μέχρι προ ετών επικρατούσες τεχνικές εγχειρήσεων για την αντιμετώπιση των διαφόρων παθήσεων και ταυτοχρόνως, όλες οι σύγχρονες εγχειρητικές μέθοδοι. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
45,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Χειρουργική Sabiston. Μόνο ο 4ος τόμος σε αυτή την τιμή.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Καισαριανή, Αττική
Όροι παράδοσης
50,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τόμος 4
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, PayPal, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Ελευσίνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.