Το παράξενο βασίλειο του προφήτη Μανσούρ στον Καύκασο

Το παράξενο βασίλειο του προφήτη Μανσούρ στον Καύκασο
Τιμή από
7,50 €
7,42 €
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

`Μιλούσε στην εντέλεια όλες τις γλώσσες της Ανατολής γνώριζε πολύ καλά την καρδιά των ανθρώπων κι ήξερε αμέτρητα πράγματα γύρω από τις χώρες και τους λαούς όλου του Λεβάντε. Τόσο που δεν αμφέβαλε ούτε στιγμή ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλος άνδρας μόλις οι πρώτες επιτυχίες του άνοιγαν το δρόμο.
Ήταν εξάλλου άνθρωπος ευχάριστος κι ευπαρουσίαστος. Το πρόσωπό του ήταν γλυκό και πάντα χαμογελαστό. Ήξερε να πείθει και ν΄ανάβει πολύ καλά τις καρδιές των ανθρώπων, ήταν ικανός και πανούργος, πανέξυπνος, έτοιμος να επινοήσει χίλια δυο τεχνάσματα. Γαλήνιος, ήρεμος και μετριόφρων. Κανείς δεν τον είδε ποτέ θυμωμένο. Όλες αυτές οι αρετές του έδιναν την δυνατότητα να έχει πλήθος φίλους, προστάτες και μαθητές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε επικεφαλής μιας εξαιρετικής στρατιάς, ετοιμοπόλεμης κι ιδιαίτερα πειθαρχημένης`.

Ο Τζοβάννι Μπαττίστα Μποέττι βρέθηκε πράγματι επικεφαλής μιας σπουδαίας στρατιάς και ίδρυσε σχεδόν ένα βασίλειο, βάζοντάς τα με την πανίσχυρη Ρωσική Αυτοκρατορία και τους Τούρκους.
Καταδιωγμένος από τον άσπλαχνο και βάρβαρο πατέρα του και την κακιά μητριά του, ο Μποέττι από το Πιατσάνο της Ιταλίας, γρήγορα βρέθηκε να τριγυρίζει σ` όλη την Ιταλία και την Ευρώπη προσπαθώντας να ριζώσει κάπου.
Μεγάλος γυναικοκατακτητής, ένας αυθεντικός Καζανόβας, επιβιώνει από τις γενναίες χορηγίες πλουσίων κυριών, για να χάσει - κατ` εξακολούθησιν - μεγάλα ποσά και να βρεθεί πάλι στο αφετηριακό σημείο ανέστιος και πένης.
Απογοητευμένος νομίζει ότι βρίσκει καταφύγιο στη μοναστική ζωή. Φοράει τα ράσα και με αίτηση του στέλνεται ως ιεραπόστολος στη Μοσούλη. Έρχεται σε σύγκρουση με τους παπάδες συναδέλφους του... και αρχίζει η απίστευτη ιστορία του. Η ιστορία που τον έχει κάνει γνωστό ως προφήτη Μανσούρ ή Αλμανσούρ, η συναρπαστική ιστορία, που κρατάτε τώρα στα χέρια σας.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,50 € Πολύ καλή κατάσταση
Ελάχιστη εξωτερική φθορά λόγω χρόνου - αδιάβαστο. Μορφή: μαλακό εξώφυλλο. Αρ. σελίδων: 100. Διαστάσεις: 13,5Χ21 εκ.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Attica Bank, Eurobank, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ Courier.
Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία
10,50 € Πολύ καλή κατάσταση
φυσική φθορά του χρόνου
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, Speedex και ΕΛΤΑ Courier.
Βέροια, Ημαθία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.