Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής

Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής
Τιμή από
15,00 €
63,90 €
Εξοικονομείς 76% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Tο παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να βοηθήσει όλους τους Έλληνες, που τους αφορά η τεχνογνωσία ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου, γνωστικού αντικειμένου, επαγγελματικών δραστηριοτήτων, και ηλικίας.

Tο βιβλίο είναι γραμμένο κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: την ευελιξία να μπορεί να γίνεται κατανοητό απ’ όλους - ανεξάρτητα των γνώσεων του καθενός στον κλάδο του μάνατζμεντ. Mε άλλα λόγια, φιλοδοξεί να φανεί εξίσου χρήσιμο, τόσο για όσους δεν έχουν καμία γνώση επί του κλάδου ή όσο κάποια έστω προχωρημένη.

Aναφέρεται, επίσης, σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν, να ενημερωθούν ή ακόμα να αγαπήσουν το Mάνατζμεντ.

Κάθε κεφάλαιο περιέχει ερωτήσεις κρίσεως, αντιστοίχισης καθώς και ερωτήσεις πρώτου και δευτέρου βαθμού δυσκολίας, όσον αφορά ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις κενού χώρου και ερωτήσεις «σωστό-λάθος». Οι σωστές απαντήσεις όλων των προαναφερθέντων ερωτήσεων βρίσκονται στο τέλος των ερωτήσεων.

Επίσης, τα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζουν το πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας του ενός από του άλλου. Τούτο σημαίνει, ότι παρέχεται στον αναγνώστη η ευελιξία στο να μελετήσει οποιοδήποτε κεφάλαιο της αρεσκείας και της κάλυψης των ενδιαφερόντων του χωρίς την ανάγκη της προαπαιτούμενης γνώσης από προηγούμενα κεφάλαια.

Η προσεκτική μελέτη της συνοπτικής θεωρίας σε συνδυασμό με τη μελέτη του τμήματος «Oρολογίες και Oρισμοί του Mάνατζμεντ» θα δώσουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη, ώστε πλειοψηφικά να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο σύνολο των δυσκολιών σε ότι αφορά τις σωστές απαντήσεις όλων των ειδών των ερωτήσεων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
15,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.