ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ

ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ

Η Ρέιτσελ σάρωνε τον ουρανό με το διεισδυτικό βλέμμα της. Είχε περάσει ένας χρόνος από τότε που ο χαρισματικός Γέμι απελευθέρωσε τις μαγικές δυνάμεις των παιδιών, φέρνοντας μια νέα ισορροπία στον πλανήτη. Τώρα τα παιδιά κυβερνούσαν τη Γη και παρείχαν όλα τα αγαθά στους μεγάλους. Οι περισσότερες μάγισσες είχαν καταστραφεί στην προσπάθεια να εκδικηθούν το θάνατο της Ντραγκουίνα, ενώ όσες επέζησαν κρύβονταν, εξουθενωμένες από τον πόλεμο, στις υπόγειες σήραγγες του Ουλ, του γκρίζου πλανήτη τους. Οι Άγρυπνοι ήταν διαρκώς σε επιφυλακή και τα μαγεμένα παιδιά εξασκούσαν τα ξόρκια τους καθημερινά, βέβαια για την επόμενη εισβολή των μαγισσών. Μόνο που αυτή τη φορά ένας νέος εχθρός επρόκειτο να κάνει την εμφάνισή του οι Γκρίντα, μια φυλή οργισμένων μαγισσών που εδώ και πολλά χρόνια ήταν υποτελείς της μεγάλης μάγισσας Χίμπρα, σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Γη. Η μικρή Ρέιτσελ και ο Έρικ ίσως είναι οι μόνοι που μπορούν να μεταφερθούν στον τρομακτικό πλανήτη τους και να τις πολεμήσουν. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Cliff Mcnish
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789604413133
ISBN-10: 9604413139
Κατηγορίες: Παιδική λογοτεχνία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Αγγελίες
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@GalaxyLana
22
Πληρωμή με Alpha Bank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ηράκλειο, Κρήτη
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 €
3,85 €
Σαν καινούριο
Αριστη κατάσταση --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πεννυ
83
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 €
5,00 €