Το χαμόγελο του καλοκαιριού

Το χαμόγελο του καλοκαιριού
Τιμή από
3,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η Γκρέτα είναι πρόσωπο υπαρκτό. Ζει και κινείται ανάμεσά μας, γράφοντας την απλή και καθημερινή ιστορία της. Μεγάλωσε σε καιρούς δύσκολους, όπου οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές, χτυπούσαν λυσσασμένα τις πόρτες και τα παράθυρα των φαινομενικά ήρεμων και εφησυχασμένων πατρικών σπιτιών.
Πανικόβλητοι γονείς, που θεωρούσαν υποχρέωσή τους να κωφεύουν νομίζοντας ότι έτσι προστατεύουν τα παιδιά τους αρσενικά ή θηλυκά, στέλνοντάς τα αργότερα στο καλοστημένο κοινωνικό ναρκοπέδιο. Το ρίσκο μιας όψιμης επανάστασης. Ο κοινωνικός μύθος της καταπιεσμένης γυναίκας. Η Γκρέτα, ο Αλέκος, ο Τηλέμαχος, ο Στάθης. Αγωνιούν εγκλωβισμένοι μέσα στο κοινωνικό δίχτυ.
Τέσσερις άνθρωποι, που διαφέρουν σε ηλικία, φύλο, κοινωνική τάξη και οπτική γωνία. Τέσσερα σημεία του κοινωνικού ορίζοντα. Η μάχη που έπρεπε να δοθεί. Το πανταχού παρόν `Τυχαίο`. Η μάχη που χάθηκε... Το μεγάλο ερωτηματικό... Συνθηκολόγηση; Η τυφλή πορεία στο αύριο με σπασμένη πυξίδα; Κάποια απ’ τα μεγάλα διλήμματα της Γκρέτας... Της γενιάς μας... Της γενιάς της... Και των παιδιών μας...;

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
3,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Κυμη, Στερεά Ελλάδα
Υπόλοιπες αγγελίες
3,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καλλιθέα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.