Τυπολογία

Τυπολογία
Μη διαθέσιμο
Περιγραφή

Μια βαθιά ριζωμένη παρόρμηση διατρέχει την ιστορία, σε όλες της τις στιγμές, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες. Το ερώτημα "ποιος είμαι;" υπάρχει ζωντανό σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, ατομικής και συλλογικής. Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, η ανάγκη ν" ανακαλύψουμε τα σημάδια εκείνα που θα μας φέρουν πιο κοντά στην πραγματικότητα της ύπαρξής μας, εκδηλώνεται με πολλές μορφές.

Αιώνες τώρα αναζητούμε πρότυπα που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τη συμπεριφορά μας, πρότυπα που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που έχουμε από την ψυχολογία, την ιατρική, τη μυθολογία, την αστρολογία, την αστρονομία αλλά και τη φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη.

Από τις εκδόσεις Αρχέτυπο κυκλοφορεί το πρώτο έργο στην Ελλάδα που εξετάζει πανοραμικά τις βασικότερες μορφές τυπολογίας που ανέπτυξε ο άνθρωπος. Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει κανείς τον εαυτό του μέσα από διαφορετικές οπτικές. Στις σελίδες του θα βρείτε 16 πολύτιμους κώδικες που, σπάζοντάς τους, μπορεί να δείτε να αναδύονται μπροστά στα μάτια σας ανεξερεύνητοι χώροι του εαυτού σας...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.