Αγγελίες
Αξιολογήσεις του βιβλίου
1 αξιολόγηση
9 Μαΐου 2026
Γρήγορο κι ατμοσφαιρικό ιστορικό θρίλερ που συνδυάζει Ναΐτες Ιππότες, αρχαιολογικά μυστήρια και ασταμάτητη δράση, θυμίζοντας αρκετά το ύφος του Dan Brown. Το δυνατό σημείο του βιβλίου είναι ο ρυθμός του και η ενδιαφέρουσα σύνδεση ιστορίας και συνωμοσίας. Οι τοποθεσίες και τα ιστορικά στοιχεία δίνουν ωραία αίσθηση περιπέτειας και αυθεντικότητας.

Από την άλλη, το βιβλίο πέφτει σε κάποια κλισέ του είδους: οι χαρακτήρες δεν έχουν μεγάλο βάθος, ορισμένοι διάλογοι μοιάζουν υπερβολικά επεξηγηματικοί και σε μερικά σημεία η ιστορία επαναλαμβάνεται ή τραβά περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται.
Παρ’ όλα αυτά, για όσους/όσες αγαπούν ιστορικά conspiracy thrillers με Ναΐτες, παραμένει μια απολαυστική και εύκολη ανάγνωση.