Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι

Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι
Τιμή από
44,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 15 metabookers
Περιγραφή

Ένας δολοφόνος και προδότης, από τον καιρό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, γνωστός ως "Ποντικοφάρμακο". H ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ...

Μια πυρκαγιά σ" ένα εργοστάσιο χρωμάτων τη δεκαετία του "50, με δεκαπέντε θύματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν εξακριβώθηκαν ποτέ...

Ο πρώην αστυνομικός κι αντιστασιακός Χιάλμαρ Νύμαρκ πιστεύει πως οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. Μια μέρα πιάνει κουβέντα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Βαργκ Βέουμ -τον οποίο γνωρίσαμε στο "Δικός σου ώς το θάνατο"- στο αγαπημένο τους καφέ.

Κάπως έτσι αρχίζει αυτό το συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα,όπου ο ντετέκτιβ καλείται να επιστρατεύσει όλες του τις ικανότητες για να βρει τη λύση στον γρίφο· καθώς το ένα πτώμα διαδέχεται το άλλο, ο Βαργκ Βέουμ ακολουθεί θαμμένα ίχνη κι ανακαλύπτει ένα ζοφερό κομμάτι από το παρελθόν της Νορβηγίας αλλά και από το παρόν του Μπέργκεν, του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Ο Στόλεσεν μιλά για όλους εκείνους που απαρνήθηκαν τα ιδανικά τους για να εμπλακούν σε βρώμικες υποθέσεις, αλλά και γι" αυτούς που παρέμειναν προσκολλημένοι στα φαντάσματα του παρελθόντος.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Gunnar Staalesen
  • Εκδόσεις: Πόλις
  • Έτος: 2012
  • ISBN-13: 9789604352043
  • ISBN-10: 9604352040
  • Κατηγορίες: Αστυνομικά
Αγγελίες
44,00 € Σαν καινούριο
η εκδοση του 2008
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.
Αστυνομικά βιβλία