ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Τιμή από
16,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Αυτό το βιβλίο προσφέρει στον αναγνώστη τη γνώση των λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού, μ" ένα τρόπον απλό, αποκαλυπτικό κι αφυπνιστικό και του φανερώνει τη θαυμαστή σοφία της μητέρας Φύσης, απ" την οποία κανένας δεν πρέπει ποτέ να ξεκόβει.

Ο ζωντανός τρόπος, με τον οποίον περιγράφονται οι λειτουργίες του πεπτικού, του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, οι πολύτιμες οδηγίες για σωστή διατροφή, οι χρήσιμες υποδείξεις για το πώς οφείλουμε να χρησιμοποιούμε το νερό, τον ήλιο και τον αέρα και, κυρίως, το νοητικό περιεχόμενο όλων αυτών των διαδικασιών, που ο συγγραφέας μας το αποκαλύπτει πολύ επιδέξια, δίδουν στον άνθρωπο το μέτρο που χρειάζεται για ν" αντικρίζει τη ζωή με σύνεση, όπως του επιβάλλει η υψηλή θέση του μέσα στη Δημιουργία.

Το βιβλίο διδάσκει, ότι ο άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να κάνει μόνο συνειδητές σκέψεις και πράξεις. Έτσι, ελέγχει τον εαυτόν του κι αυτοκυριαρχείται σ" όλη την έκταση της δράσης του, και η ζωή του μεταμορφώνεται. Δεν ακούει πια, αισθάνεται. Δεν κοιτάζει, ενοράται. Δεν τρώγει, κοινωνεί. Δεν εισπνέει τον αέρα, δέχεται τη ζώσα διάχυτη ενέργεια κι αναγεννιέται. Δεν βαδίζει πια, κάνει άλματα. Ο τέλειος οργανισμός του οδηγείται προς το θαύμα της Υγείας, της Ευεξίας και της Ευτυχίας.

Ο σοβαρός μελετητής του βιβλίου ανεβαίνει απ" το νοητικό στο πνευματικό πεδίο. Ο φωτισμένος νους, η καθαρή συνείδηση και τ" αγνό αίσθημα συμπαραστέκονται ενεργά σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του.

Και τότε γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
16,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.