Στατική των κατασκευών

Στατική των κατασκευών
Τιμή από
40,00 €
54,29 €
Εξοικονομείς 26% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται συστηματικά και με όλες τις απαραίτητες επεξηγήσεις οι δύο βασικές μέθοδοι ανάλυσης της Κλασικής Στατιστικής: η Μέθοδος Δυνάμεων και η Μέθοδος Μετακινήσεων.

Οι δύο αυτές δυαδικός αντίστοιχες κλασικές μέθοδοι επίλυσης υπερστατικών φορέων διατηρούν αμείωτη τη διδακτική τους αξία, παρόλη την επικράτηση στη δομική πράξη των σύγχρονων αριθμητικών μεθόδων που είναι προσανατολισμένες στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Διότι αφενός μεν η εκμάθησή τους συνδέεται άμεσα με την κατανόηση των ουσιωδών προϋποθέσεων, παραδοχών, αρχών και σκεπτικών της "Στατιστικής των Κατασκευών", αφετέρου δε οι μέθοδοι αυτές αποτελούν τη βάση και το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο για την ευκολότερη εμπέδωση των σύγχρονων μητρωικών μεθόδων ανάλυσης - και ιδιαίτερα της μεθόδου των (Γραμμικών) Πεπερασμένων Στοιχείων - που από τη φύση τους είναι πιο αφηρημένες.

Για τους λόγους αυτούς, οι Μέθοδοι Δυνάμεων και Μετακινήσεων εξακολουθούν να αποτελούν τον πυρήνα των θεμελιωδών στατικών γνώσεων που παρέχονται σήμερα στις σχολές Πολιτικών Μηχανικών διεθνώς.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
40,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
65,00 € Πολύ καλή κατάσταση
1η εκδοση βιβλιου του 2006. Σε πολυ καλη κατασταση. Πωλειται μαζι με τον 1ο τομο στα 130 ευρω.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βριλήσσια, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.