Σχεδιασμός πισίνας

Σχεδιασμός πισίνας
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η ύπαρξη ιδιωτικής πισίνας στον κήπο μιας μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας έχει πάψει πια να θεωρείται πολυτέλεια αποκλειστικά για τους λίγους και ευνοημένους. Εξάλλου, μια "εξοχική" κατοικία με πισίνα, η οποία χρησιμοποιείται τα σαββατοκύριακα ή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι ο μηχανικός να ξέρει τι πραγματικά θέλει πριν ξεκινήσει το έργο, γι" αυτό θα του είναι πολύ χρήσιμο να ενημερωθεί για τα σύγχρονα συστήματα κατασκευής. Εκτός από αυτό, κατασκευαστές που δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με αυτόν τον τομέα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους ένα απλό και πλήρες συμβουλευτικό εγχειρίδιο, σχολαστικά ενημερωμένο, που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν τις ακριβείς γνώσεις σε ένα νέο τομέα.

Το βιβλίο αυτό, λοιπόν, είναι απαραίτητο στη βιβλιοθήκη του κατασκευαστή μηχανικού αλλά και του ιδιοκτήτη (και του μέλλοντα ιδιοκτήτη) μιας πισίνας, γιατί περιέχει όλα όσα είναι απαραίτητα:

- Σχεδιασμός της πισίνας (σχήμα και θέση)

- Τρόποι και μέθοδοι κατασκευής (επιτόπου ή προκατασκευασμένες)

- Εξοπλισμός της πισίνας (βατήρες, επενδύσεις, δάπεδα, σκάλες, κλπ.)

- Συμπληρώματα και συντήρηση (φωτιστικά, διακοσμητικά, συσκευές καθαρισμού, κλπ.)

- Μέθοδοι και συσκευές καθαρισμού, ανακύκλωσης, και εξυγίανσης του νερού

- Θέρμανση και κλιματισμός

- Τεχνικές, υλικά, και μέθοδοι στεγανοποίησης

- Τέλος, σε ξεχωριστό παράρτημα, η ελληνική νομοθεσία περί κολυμβητικών δεξαμενών με οδηγίες κατασκευής και λειτουργίας (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.