Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Το βιβλίο είναι μια εξερεύνηση των τρόπων και των μέσων ανάπτυξης των εσωτερικών χώρων που ξεκινά από τον ίδιο το χώρο, και αποτελεί το κύριο υλικό με το οποίο ο σχεδιαστής των εσωτερικών χώρων θα πρέπει να δουλέψει.

Το πρώτο κεφάλαιο - ο εσωτερικός χώρος - προχωρά από μία γενική θεώρηση του αρχιτεκτονικού χώρου στα επιμέρους τρισδιάστατα χαρακτηριστικά του.

Το δεύτερο κεφάλαιο - ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων - σκιαγραφεί μια μέθοδο μετάφρασης των προγραμματικών αναγκών και απαιτήσεων σε τρισδιάστατες σχεδιαστικές επιλογές.

Το τρίτο κεφάλαιο - ένα λεξιλόγιο σχεδιασμού - διερευνά τα θεμελιώδη στοιχεία και αρχές του οπτικού σχεδιασμού και εφαρμόζει το καθένα απ αυτά στο μοναδικό πεδίο του εσωτερικού σχεδιασμού.

Το τέταρτο κεφάλαιο - στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού - περιγράφει τις κύριες κατηγορίες των εσωτερικών στοιχείων και αναλύει πώς το καθένα επηρεάζει τη λειτουργική και αισθητική ανάπτυξη των εσωτερικών χώρων.

Το πέμπτο κεφάλαιο - συστήματα τον εσωτερικού περιβάλλοντος - αποδίδει το περίγραμμα των περιβαλλοντικών συστημάτων ελέγχου που πρέπει να ενσωματώνονται στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Francis D. K. Ching
Εκδόσεις: Ίων
Έτος: 2005
ISBN-13: 9789604115396
ISBN-10: 9604115391
Κατηγορίες: Αρχιτεκτονική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 27,39 €
Το θέλουν: 2 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Άθικτο,δεν έχει διαβαστεί ποτέ. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
bibliophiles
19
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS και Γενική Ταχυδρομική
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Εξοικονομείς
15,39 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
12,00 €
από 27,39 €