Συμβουλευτική νοσηλευτική

Συμβουλευτική νοσηλευτική
Τιμή από
8,00 €
13,35 €
Εξοικονομείς 40% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η συμβουλευτική περιλαμβάνει μία ποικιλία δραστηριοτήτων, ενώ συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ατόμων χρησιμοποιούν τις δεξιότητες της συμβουλευτικής, ανάμεσα στους οποίους και επαγγελματίες υγείας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα για τη χρήση των δεξιοτήτων συμβουλευτικής στην προαγωγή της υγείας σε ασθενείς που δέχονται φροντίδα από νοσηλευτές στην καθημερινή πράξη. Η έμφαση που δίδεται στη φροντίδα στην κοινότητα και στην ενίσχυση των ασθενών σημαίνει ότι οι νοσηλευτές καλούνται να παράσχουν υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα, ώστε να αλλάξουν συμπεριφορές.

Οι νοσηλευτές της κοινότητας αντιμετωπίζουν συχνά καταστάσεις στις οποίες απαιτούνται δεξιότητες προσεκτικής ακρόασης και ανταπόκρισης: για παράδειγμα, όταν καλούνται να βοηθήσουν άτομα με χρόνιες παθήσεις, αναπηρία και απώλεια αγαπημένου προσώπου. Οι μαίες επίσης, είναι τα πρώτα άτομα που έρχονται σε επαφή με γονείς που βιώνουν αποβολές ή απώλεια του παιδιού τους ή έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις που σχετίζονται με την πιθανότητα γενετικών ανωμαλιών. Αντίστοιχα, οι επισκέπτες υγείας είναι τα κατάλληλα άτομα για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον εμβολιασμό και την υγεία του βρέφους. Οι επαγγελματίες αυτοί δεν έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν νέα και ετερογενή νοσήματα, όπως ο HIV και το AIDS, αλλά και πρωτοβουλίες όπως το National Service Framework for Mental Health και τις επιπτώσεις που αυτές συνεπάγονται.

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στη νοσηλευτική και πι φροντίδα υγείας σε σχέση με τη θεμελιώδη φιλοσοφία της συμβουλευτικής, τις πρακτικές της προεκτάσεις και τα αντίστοιχα θεωρητικά μοντέλα. Αν και το εγχειρίδιο απευθύνεται σε νοσηλευτές, μαίες και επισκέπτες υγείας, μπορεί επίσης να ενδιαφέρει και εκείνους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με την ιατρική, όπως φυσικοθεραπευτές, εργασιοθεραπευτές και διαιτολόγοι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
9,50 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Συκιες, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
10,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο με εξαίρεση κάποιες μουτζούρες στην πρώτη σελίδα (η οποία είναι κενή) είναι σαν καινουργιο. Σχεδόν άθικτο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Κατερίνη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
8,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Μέγαρα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.