Σιγά την κρίση τους...

Σιγά την κρίση τους...
Τιμή από
4,00 €
15,75 €
Εξοικονομείς 74% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Μέσα στη μεθοδευμένη ανασφάλεια που μας πλασάρουν οι κρατούντες, τα γερόντια που αντιδρούν με τη φράση: "Σιγά την κρίση τους..." είναι αυτοί που πέρασαν δικτατορίες, κατοχή, εμφύλιο και άντεξαν. Συγκρούσθηκαν με μη αναμενόμενες δυστυχίες και τις ξεπέρασαν. Αυτοί που καθημερινά βιώνουν τις ασθένειες φθοράς, πίεσης, ζάχαρο, προστάτη, και τις παλεύουν, σιγά μη τρομάξουν από την μικρόψυχη συμπεριφορά εξουσίας, που πάντα εχθρική και άδικη ήταν προς αυτούς. Θυμώνει κανείς μόνο από τους φίλους. Τους εχθρούς τους πολεμά με όλα τα μέσα.

Στέκονται όρθιοι και διεκδικούν μέρος από τις χαρές της ζωής, που δε θεωρούν πως είναι δικαίωμα μόνο των νέων και των δυνατών. Ερωτεύονται ακόμα, παθιάζονται και φλερτάρουν με τους χυμούς της νιότης.

Το προσπαθούν ανεξάρτητα αν μπορούν επιτυχημένα να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Την προσωπική τους ζωή δεν την πουλούν σε κανένα. Μένουν στο παιχνίδι της ζωής, θυμίζοντας πως οι κορυφές των βουνών δεν θα υπήρχαν χωρίς τους πρόποδες, ούτε οι κορυφές των δέντρων θα άντεχαν τους ανέμους χωρίς τις ρίζες τους.

Γ. Ιωαννίδης

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
4,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Σταυρουπολη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.