Πρώτες βοήθειες

Πρώτες βοήθειες
Τιμή από
35,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Οι πρώτες βοήθειες αφορούν όλη την Ιατρική. Μεγάλο μέρος του βιβλίου αφιερώνεται στην αντιμετώπιση των επειγόντων καρδιαγγειακών επεισοδίων που είναι τα συχνότερα και γίνεται λεπτομερής αναφορά ιδιαιτέρως της οξείας στεφαναίας συνδρομής και άλλων οξέων καταστάσεων, στη διάκριση μεταξύ συγκοπτικών επεισοδίων και της λιποθυμίας, καθώς και οι υπερτασικές κρίσεις και τα αγγειακά επεισόδια.

Επίσης, γίνεται εκτενέστατη αναφορά στις επικίνδυνες κρίσεις βρογχικού άσθματος και ανάλυση της αντιμετώπισής τους. Τα πολλαπλά προβλήματα του πολυτραυματία εξετάζονται και δίνονται πρακτικές οδηγίες. Δηλητηριάσεις, επίσχεση ούρων, κολικός νεφρού, επείγοντα δυνάμει επικίνδυνα προβλήματα επί σακχαρώδους διαβήτη, ΩΡΛ, καθημερινά επεισόδια, κεφαλαλγία, αναφυλαξία, ψυχιατρικά προβλήματα, εγκαύματα, ηλεκτροπληξία, επιληψία και εγκαύματα καλύπτονται επιτυχώς.

Χαρακτηριστικό του είναι ότι γίνεται εκτενής αναφορά και ανάλυση όλων των νοσηρών καταστάσεων και της υποκείμενης φυσιοπαθολογίας, μ" επέκταση σε βασικές γνώσεις αλλά και προληπτικής Ιατρικής.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
35,00 € Σαν καινούριο
αθικτο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 80€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.