Προγραμματισμός και οργάνωση των έργων

Προγραμματισμός και οργάνωση των έργων
Τιμή από
13,00 €
25,87 €
Εξοικονομείς 49% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στον προγραμματισμό και τη διαχείριση των έργων. Τόσο το μέγεθος των έργων, όσο και το μέγεθος των κατασκευαστικών επιχειρήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ έχουν εισαχθεί νέες μέθοδοι χρηματοδότησης και ελέγχου των έργων και των επιχειρήσεων (συγχρηματοδότηση, leasing, διαχείριση ποιότητας). Οι μεταβολές αυτές επιβάλλουν τη χρήση νέων επιστημονικών μεθόδων και τεχνικών στον προγραμματισμό των έργων και τη διαχείριση των προβλημάτων παραγωγής και αντικειμενική αξιολόγηση των παραγόντων οι οποίοι δημιουργούν τα προβλήματα. Πλέον, η οργάνωση των έργων δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στη διαίσθηση και την εμπειρία των διοικούντων.

Η μεγέθυνση των κατασκευαστικών επιχειρήσεων διαφοροποίησε την οργάνωσή τους και οδήγησε σε αποκέντρωση των δραστηριοτήτων τους και τη μείωση του "συγκεντρωτισμού" στη λήψη των αποφάσεων. Η συγκρότηση των κατασκευαστικών επιχειρήσεων έγινε περισσότερο πολύπλοκη, και οι δραστηριότητές τους πρέπει πολλές φορές να κατανεμηθούν σε διάφορους φορείς εντός του πλαισίου κάθε επιχείρισης. Αυτό επιβάλλει καλύτερο συντονισμό των ενεργειών και των δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της γενικότερης επιδίωξης για μεγιστοποίηση του παραγόμενου αποτελέσματος.

Το βιβλίο περιλαμβάνει βασικά θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης των τεχνικών έργων. Περιλαμβάνει δεκαέξι κεφάλαια, τα οποία αναφέρονται σε βασικά στοιχεία της νομοθεσίας περί δημοσίων έργων και την εφαρμογή της στη διαδικασία κατασκευής των έργων, στη χρήση των μεθόδων leasing στα τεχνικά έργα, στα συχρηματοδοτούμενα έργα, στην οργάνωση και τη διοίκηση εργοταξίων, στη διαχείριση της ποιότητας και στη χρήση των μεθόδων της επιχειρησιακής έρευνας στα κατασκευαστικά έργα.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
18,99 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Υπόλοιπες αγγελίες
13,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άμφισσα, Στερεά Ελλάδα
18,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 85€.
Πληρωμή με Alpha Bank και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.