Πολλαπλασιασμός καρποφόρων δένδρων και θάμνων

Πολλαπλασιασμός καρποφόρων δένδρων και θάμνων

Ο πολλαπλασιασμός των φυτών είναι μια πανάρχαια τέχνη που αποβλέπει στην αύξηση του αριθμού αυτών.

Για τον επιτυχή πολλαπλασιασμό των καρποφόρων δένδρων και θάμνων απαιτούνται γνώσεις σχετικές με την ανατομία, ανάπτυξη και αύξηση αυτών, πολύ καλή δενδροκομική επιστημονική κατάρτιση και επαρκής τεχνική εμπειρία αναφορικά μ" αυτόν.

Το παρόν βιβλίο αναφερόμενο στις βασικές αρχές που διέπουν τον πολλαπλασιασμό των φυτών, την περιγραφή χρήσιμων μεθόδων πολλαπλασιασμού των καρποφόρων δένδρων και θάμνων και την τεχνική παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού αυτών, προορίζεται για να βοηθήσει κυρίως τους φοιτητές κατά τη θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση.

Μπορεί όμως, επειδή περιέχει και σύγχρονα επιστημονικά περί του πολλαπλασιασμού των καρποφόρων δένδρων και θάμνων επιτεύγματα, ν" αποβεί βοήθημα πολύτιμο και στα χέρια των γεωπόνων φυτωριούχων.

Κατά την ανάπτυξη των διαφόρων θεμάτων αποφύγαμε κάθε περιττό και περιορίσαμε την ύλη σ" ό,τι χρήσιμο, απαραίτητο και σχετικό με τη σύγχρονη επιστημονική πρόοδο στον πολλαπλασιασμό των καρποφόρων δένδρων και θάμνων. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος: 1994
ISBN-13: 9789607306760
ISBN-10: 9607306767
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 20,29 €
Το θέλουν: 4 metabookers
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ανδρέας ο αιρετικος
3
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Παλλήνη, Αττική
Εξοικονομείς
4,29 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
16,00 €
από 20,29 €