ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ
Μη διαθέσιμο
Το θέλουν 81 metabookers
Περιγραφή

Μαύρο για το κυνήγι, μέσα στο δειλινό

Για θάνατο και θλίψη το χρώμα είναι λευκό.

Χρυσό στο νυφικό το στόλισμα ταιριάζει

Και κόκκινο το κάλεσμα το μαγικό

προστάζει. (ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΤΔΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ)

Στο συναρπαστικό και πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο της βραβευμένης σειράς "Θανάσιμα Εργαλεία", η Κλέρι και οι φίλοι της πολεμάνε το μεγαλύτερο κακό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: τον ίδιο τον αδελφό της Κλέρι.

Ο Σεμπάστιαν Μόργκενστερν είναι σε δράση, στρέφοντας συστηματικά τον ένα Κυνηγό εναντίον του άλλου. Με τη χρήση του Δαιμονικού Κυπέλλου, μετατρέπει τους Κυνηγούς σε εφιαλτικά πλάσματα, διαλύοντας οικογένειες και αγαπημένους, καθώς οι τάξεις του Σκοτεινού στρατού του αυξάνονται.

Οι απειλούμενοι Κυνηγοί αποσύρονται στην Άιντρις - αλλά ούτε οι διάσημοι δαιμονικοί πύργοι του Αλικάντε δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τον Σεμπάστιαν μακριά. Και με τους Νεφιλίμ παγιδευμένους στην Άιντρις, ποιος θα προστατεύσει τον κόσμο από τους δαίμονες;

Όταν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην ιστορία των Νεφιλίμ αποκαλύπτεται, η Κλέρι, ο Τζέις, η Ίζαμπελ, ο Σάιμον και ο Άλεκ πρέπει να κινηθούν - ακόμα κι αν το ταξίδι τους τους οδηγήσει βαθιά στα βασίλεια των δαιμόνων, όπου δεν έχει πατήσει κανένας Κυνηγός πριν, και από όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει επιστρέψει ποτέ...

Η αγάπη θα θυσιαστεί και ζωές θα χαθούν σε αυτή τη μάχη που θα κρίνει τη σωτηρία του κόσμου, στο συγκλονιστικό φινάλε της κλασικής πλέον σειράς φαντασίας "Θανάσιμα Εργαλεία"! (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες

Αξιολογήσεις του βιβλίου

1
13 Απριλίου 2021
«Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα

είναι καλογραμμένο και σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο

το αγαπημένο μου από την συγκεκριμένη σειρά αν και κάθε βιβλίο από τα θανάσιμα εργαλεία σε καθηλώνει και σε συναρπάζει»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.