Πλούταρχος

Πλούταρχος
Τιμή από
20,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Ως ένα από τα έθνη με την πιο μακρά και φωτεινή ιστορία στον πλανήτη, οι Έλληνες δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας. Αρκεί να το γνωρίζουμε και να διδασκόμαστε από αυτό. Ωστόσο, τα μεγάλα κλασικά και ιστορικά έργα σπανίζουν στις σύγχρονες οικογενειακές βιβλιοθήκες.

Η Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας του National Geographic παρουσιάζει αυτά τα ανεπανάληπτα έργα σε νέες συλλεκτικές εκδόσεις. Έτσι, όλοι οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν τα αριστουργήματα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, να τα κατανοήσουν και να νιώσουν περήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά.

Τα έργα περιέχουν μόνο τη νεοελληνική μετάφραση και συνοδεύονται από έναν ιδιαίτερα εύληπτο σχολιασμό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί πλήρως το πνεύμα της τότε εποχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες μεταφράσεις έχουν εκπονηθεί από κορυφαίους ανθρώπους των γραμμάτων, όπως ο Πολυλάς, ο Γρυπάρης, ο Φώτος Πολίτης, ο Σουρής, ο Δημητρακόπουλος. Σε πολλά από τα έργα, η αρχική μετάφραση ήταν σε καθαρεύσουσα και πολυτονική και έγινε μεταγλώττιση και μεταγραφή σε δημοτική και μονοτονικό.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βούλα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.