Περιβαλλοντικά μοντέλα

Περιβαλλοντικά μοντέλα
Τιμή από
19,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το μόνο διδακτικό βιβλίο που συνδυάζει βασικές αρχές Φαινομένων Μεταφοράς και Υδατικής Χημικής Ισορροπίας. Τα "Περιβαλλοντικά μοντέλα" προσφέρουν μια μοναδική σύγχρονη προοπτική για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος. Θέτοντας ερωτήσεις κλειδιά σχετικά με την τύχη, τη μεταφορά και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις των χημικών ρυπαντών στο Περιβάλλον, αυτό το ενδογενώς πρακτικό κείμενο δίνει στους αναγνώστες τα σημαντικά εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τα δικά τους μαθηματικά μοντέλα.

Περιλαμβάνει λεπτομερή παραδείγματα από μία ευρεία περιοχή προβλημάτων ποιότητας νερών - συμβατικών ρυπαντών σε ποτάμια, ευτροφισμού λιμνών και τοξικών οργανικών όπως επίσης και βαρέων μετάλλων τόσο σε επιφανειακά όσο και σε υπόγεια νερά.

Εξετάζει τρέχοντα σφαιρικά θέματα όπως, ατμοσφαιρική εναπόθεση, επικίνδυνα απόβλητα, ρύπανση εδάφους, παγκόσμιες αλλαγές κ.ά.

Περιέχει πάνω από 200 υψηλής ποιότητας εικονογραφήσεις, και προβλήματα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε κάθε κεφάλαιο.

Νέο όσον αφορά την προσέγγιση και ευρύ στην έκτασή του η ανάγνωση του βιβλίου "Περιβαλλοντικά μοντέλα" είναι ένα πρέπει για τον μεταπτυχιακό και τον προχωρημένο προπτυχιακό φοιτητή στην επιστήμη και τη Μηχανική του περιβάλλοντος- μία πλούσια, ανεκτίμητη, και υπερθετικά σύγχρονη πηγή.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
19,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 100€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άρτα, Ήπειρος
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Απλά το ξεφύλλισα. Έχει μια μικρή μουτζούρα στο εξώφυλλο
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χανιά, Κρήτη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.