Παθολογική χειρουργική νοσηλευτική

Παθολογική χειρουργική νοσηλευτική
Τιμή από
50,00 €
89,00 €
Εξοικονομείς 43% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Με την είσοδο του 21ου αιώνα, τα συστήματα υγείας και η νοσηλευτική, ως μέρος των συστημάτων αυτών, εισήλθαν σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από προηγουμένως άγνωστες προκλήσεις. Με τη στροφή της φροντίδας υγείας από την αρρώστια στην υγεία και από την οξεία φροντίδα στο νοσοκομείο στις υπηρεσίες με βάση την κοινότητα, η νοσηλευτική και οι νοσηλευτές αντιμετωπίζουν την ανάγκη να απαντήσουν σε μεγάλες απαιτήσεις και αλλαγές. Έτσι, η εξέλιξη της νοσηλευτικής είναι συνεχής παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία, που επηρεάζουν την παροχή της φροντίδας υγείας, με αποτέλεσμα να τεθούν και υψηλότερα πρότυπα στη νοσηλευτική εκπαίδευση.

Οι αλλαγές στην παροχή της φροντίδας υγείας πιστεύεται ότι έγιναν σε απάντηση τριών κυρίων κοινωνικών τάσεων: έκρηξη της επιστημονικής γνώσης, αύξηση του κόστους των υπηρεσιών υγείας και αλλαγές στις ανάγκες των χρηστών των υπηρεσιών υγείας. Οι τάσεις αυτές αναδεικνύουν σύνθετα ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνουν οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές, εκπαιδευτικές και ηθικές διαστάσεις. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
50,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
70,00 € Καλή κατάσταση
Σχεδόν σαν καινούριο. Καμμια σημείωση στις σελιδες, πέραν απο 2 3 υπογραμμίσεις με highlight στα περιεχόμενα του πρώτου τόμου που αναφέρονται στον ... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αιγάλεω, Αττική
78,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Ιωάννινα, Ήπειρος
Όροι παράδοσης
80,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.