Οικονομική άμυνας - ασφάλειας

Οικονομική άμυνας - ασφάλειας
Τιμή από
6,00 €
11,13 €
Εξοικονομείς 46% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η αποδοχή και η τόσο μεγάλη ανταπόκριση των φοιτητών του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στην επιλογή του μαθήματος της Οικονομική της Άμυνας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου για ένα νέο, πρωτοποριακό αντικείμενο που πρόσφατα εντάχθηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, από το ΑΠΘ, στον κύκλο των οικονομικών μαθημάτων.

Το γεγονός αυτό, πέραν της αισιοδοξίας αλλά και της ικανοποίησης, με οδήγησε στην έκδοση αυτού του βιβλίου, με τίτλο "Οικονομική άμυνας - ασφάλειας" σαν συνέχεια προγενέστερου, με τίτλο "Αμυντική Οικονομία".

Η επιδίωξη, στη νέα έκδοση, ήταν η καλύτερη προσαρμογή του βιβλίου στις ανάγκες τις διδασκαλίας του μαθήματος, η ανάδειξη της ερύτητας της έννοιας της άμυνας-ασφάλειας και η δυνατότητα αξιοποίησης του περιεχομένου του, όχι μόνο σε εθνικό αλλά, μεταφορικά, και σε ατομικό και εταιρικό οικονομικό επίπεδο.

Η διαθεματικότητα, η ευρύτητα, η θεωρητική αλλά και εφαρμοσμένη διάσταση του αντικειμένου προσδίδουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανάλυση της συμμετοχής της παραμέτρου "άμυνας-ασφάλειας" στην ισορροπία και μετεξέλιξη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, αλλά και σε κάθε μορφή ατομικής και συλλογικής επιδίωξης.

(Πρόλογος)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
6,00 € Πολύ καλή κατάσταση
έχει κάποιες σημειώσεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης

Αξιολογήσεις του βιβλίου

1
21 Μαρτίου 2019
«Η αποδοχή και η τόσο μεγάλη ανταπόκριση των φοιτητών του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στην επιλογή του μαθήματος της Οικονομικής της Άμυνας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου για ένα νέο, πρωτοποριακό αντικείμενο που πρόσφατα εντάχτηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, από το ΑΠΘ, στον κύκλο των οικονομικών μαθημάτων.

Το γεγονός αυτό, πέραν της αισιοδοξίας αλλά και της ικανοποίησης, με οδήγησε στην έκδοση αυτού του βιβλίου, με τίτλο "Οικονομική της Άμυνας-Ασφάλειας", σαν συνέχεια προγενέστερου, με τίτλο "Αμυντική Οικονομία".

Η επιδίωξη, στη νέα έκδοση, ήταν η καλύτερη προσαρμογή του βιβλίου στις ανάγκες της διδασκαλίας του μαθήματος, η ανάδειξη της ευρύτητας της έννοιας της άμυνας-ασφάλειας και η δυνατότητα αξιοποίησης του περιεχομένου του, όχι μόνο σε εθνικό αλλά, μεταφορικά, και σε ατομικό και εταιρικό οικονομικό επίπεδο.

Η διαθεματικότητα, η ευρύτητα, η θεωρητική αλλά και εφαρμοσμένη διάσταση του αντικειμένου προσδίδουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανάλυση της συμμετοχής της παραμέτρου "άμυνας-ασφάλειας" στην ισορροπία και μετεξέλιξη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, αλλά και σε κάθε μορφή ατομικής και συλλογικής επιδίωξης. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.